2777
2789
عنوان

من از همسرم خیلی قشنگ ترم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 38 پست
خوب برای اینکه کامل از نگاه و حس شما میفهمه که داری زیرپوستی پز میای بهش

جدی؟؟ من پز نمیام 

از حرف مردم 

نگاه مردم

حرف فامیل این مدت

مخصوصا یه مراسمی داشتیم همه میگفتن 

یعنی تو خیابون شما را می‌بینند میگن عه ایناروووو خانومش چقدر ازش سره؟ چقدر خودش داغونه ؟

یا تو جمع فامیل و دوستان ؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی هرچی گفت تو همونحا از شوهرت تعریف کن

گفتن مثلا تو از شوهرت بهتری بگو ولی من دقیقا همین مثلا علی رو دوست دارم هم قیافش هم اخلاقش هم هیکلش هرجوری باشه هم دوستش دارم چون ذاتش خوبه و قلبش مهربونه یا بهش افتخار میکنم

اینجوری تعریف کن بذار بدونه که تو نظرت هیچوقت عوض نمیشه قدرت بده بهش

سرتر و خوشگل تر

خودت نظرت چیه 

که شوهرت خوشگل نیست ؟؟؟

از عکس العمل دیگران سرخورده نمی شی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
هرکی هرچی گفت تو همونحا از شوهرت تعریف کنگفتن مثلا تو از شوهرت بهتری بگو ولی من دقیقا همین مثلا علی ...

اره باید شروع کنم 

بهش قدرت بدم درسته

دعا کن همه جی درست بشه

خوب چرا باهاش ازدواج کردی پس؟؟اگه اینهمه اختلاف دارین از هر لحاظ😳

خب تا این دو سال آخر مشکلی نداشتیم

من هم اصلا بدم نمیاد ازش و دوستش دارم

اما از وقتی بچه ها بزرگ شدن و همه میگن حتی بهت بچه داشتن نمیاد 

اصلا روز به روز داره بدتر میشه

اره باید شروع کنم بهش قدرت بدم درستهدعا کن همه جی درست بشه

اره دقیقا بذار خیالش از تو راحت بشه چه تو جمع چه تو خلوت فرقی نداره 

کلا مردا اینو دوست دارن که زنشون ازش تعریف کنه 

یکاری میکنه که دوست داشتی تشکر کن ازش و بگو خیلی خوشت اومد و بهش افتخار میکنی

انشالله عزیزم اگه عاشق هم باشید این چیزا فوری حل میشه

خودت نظرت چیه که شوهرت خوشگل نیست ؟؟؟از عکس العمل دیگران سرخورده نمی شی

نه چون من میگم زن باید سرتر باشه

نه اصلا

چون من انتخابم بوده و میخامش

درسته اخلاق بد داره ولی چهره برام مهم نیست اصلا

نمیدونم نمیدونم😔بهم میگفت میترسم از بس هم خیانت زیاد شده

وااا چه اعتماد به نفس مرد سرکوب بشه بد بهش بگو فکرش نکنه تو دوستش داری اینقدر بگو تا بشه ملکه ذهنش این بد اینطوری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والا هیچوقت دیگران نمیان تو روی خود زن و شوهر بگن زنت قشنگ تره😑مگه اینکه پشت سرش بگن..یا مثلا ققط به زنه یا فقط به مرد بگن..پیش جفتشون که نمیگن..مگه اینکه قصدشون این باشه که زندگیشون رو از هم بپاشونن

...
نه چون من میگم زن باید سرتر باشهنه اصلاچون من انتخابم بوده و میخامشدرسته اخلاق بد داره ولی چهره برام ...

به پای هم فسیل شین 🤗🤗🤗

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اره دقیقا بذار خیالش از تو راحت بشه چه تو جمع چه تو خلوت فرقی نداره کلا مردا اینو دوست دارن که زنشون ...

عاشق نیستیم 

اما به عنوان شوهرم دوستش دارم و پدر بچه هامه و دارم زندگی میکنم 

حتما انشالا مشکل حل بشه😭

ببخشیدا میدونی جا ما چی میگن😐اجی شوخیه بدت نکنه

میگن خدا خربزه خوبو نصیب کفتار کرد

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂