2777
2789
عنوان

عکس پت🥹🥺🐶🐱🐭🐰🐹

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 91 پست
دیدم هنوز کوچیکن‌ 😍😍😍انگار سردشونه خودشون رو بهم چسبوندن👍فکر میکنم پرنده ها مخصوصا کبوتر ها یه ب ...

بزرگ شدن رفتن

هرسال پشت اتاق خواهرم یا توی بالکنمون لونه میکنن

توی اون یکی بالکن هم یه کلی یاکریم و گنجشک و بلبل جمع میشن

مامانم براشون آب و نون میذاره خیلی قشنگن

کاش اینجا بودی می دیدیشون

اره واقعا حس خیلی خوبی دارن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

وظیفس گلی همچنین الهی حاجتروابشی بحق جدم

قربونت برم

ان شاء الله

😍

🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بزرگ شدن رفتنهرسال پشت اتاق خواهرم یا توی بالکنمون لونه میکننتوی اون یکی بالکن هم یه کلی یاکریم و گن ...

حیف ....

ممنون گل🌹🙏

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
نمیدونم والا مگه حیوانات نمیخوابنموشم‌ حتما میخوابه🤣🤣

موش و نمیدونم ولی آخع کی موشو میارع واسع حیون خونگی 🤣🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
قربونت برمان شاء الله😍🥺🥺🥺🥺

امضات ....خوندم 

شادی روح اموات

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

امضات ....خوندم شادی روح امواتاَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْا ...

خیلی ممنونم عزیزم

ان شاء الله خداوند رفتگان تون رو رحمت کنه

🥺🥺🥺🥺

حالم خیلی بده خیلی

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خیلی ممنونم عزیزمان شاء الله خداوند رفتگان تون رو رحمت کنه🥺🥺🥺🥺حالم خیلی بده خیلی

خواهشمیکنم عزیزم.  همچنین 

چرا گلی برا ارامشت والعصر میخونم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

خواهشمیکنم عزیزم. همچنین چرا گلی برا ارامشت والعصر میخونم

ممنونم عزیزم 🥺🥺🥺🥺

دلم برای بار بی نهایت شکست

خرد شد

🥺🥲😞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز