2777
2789
عنوان

عکس پت🥹🥺🐶🐱🐭🐰🐹

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 91 پست
من که فوبیای گربه دارم سکته میکنم طرفم بیاد

منم وحشتناک میترسم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو؟

اینا مادرشون که خوب غذا نمیخوره و هی بچه به دنیا میاره بچه هاش اینطوری هرپس و کلسی میگیرن🥲

و هرپس هم اگه زود درمان نشه میزنه به چشم و جاهای دیگه 🥺

و برای این پسر من هم زده بود به چشم و ریه آش که ما خیلی سعی کردیم ولی مجبور شدیم چشمش رو تخلیه کنیم😭

ولی الان خیلی خوشحاله🥹🥹❤️❤️🎊

اون یکی بچم هم که دختره همینجوریه🥹🥹🥹❤️❤️

اینو واسه دعوا و وفاداریش گرفتم 🥺

وایی من دسته خودم نییت خیلی میترسمممم خیلیااااا یعنی عین چی میترسم یه بار میخواستم وارد یه کوچه بشم یه خانونه با سگش اوند بیرون انقدر ترسیدم دستمو گذاشته بودم تو گوشم جیغ میزدمم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسی یگو چرا یه چشم داره؟

اینا مادرشون که خوب غذا نمیخوره و هی بچه به دنیا میاره بچه هاش اینطوری هرپس و کلسی میگیرن🥲

و برای این پسر من هم زده بود به چشم و ریه آش که ما خیلی سعی کردیم ولی مجبور شدیم چشمش رو تخلیه کنیم😭

میش بگی چرا اینجوریه؟؟؟من از گربه بسیار میترسم😅نخندیااا اصلا نمیتونم کنترل کنم ترسمو

اینا مادرشون که خوب غذا نمیخوره و هی بچه به دنیا میاره بچه هاش اینطوری هرپس و کلسی میگیرن🥲و هرپس هم ...

اها طفلیاااا😔😔خداخیرت بده درمان کردین

انشاالله ک خوب بشن دیگه جایی دیگه از بدنشونو درگیر نکنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

وا یه سری سره کلاس بودم گربه اوگد دم پنجره همه دوییدیم از ترس بیرون فقط دو سه نفر نمیترسیدن🤣🤣🤣

😅😅😅😅😅😅منم بودم میرفتم😅😅

ب هرکسی میگم از گربه میترسم مسخرم میکننن

میگن با ۳۴سال سن میترسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز