2777
2789
عنوان

کیا شقاق مقعد داشتن خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 26 پست
سلام استارتر جان شما شقاقت خوب شد؟ اگه از راهی نتیجه گرفتی خواهش میکنم ب منم بگو

سلام عزیزم نه متاسفانه خوب شدنی نیست دکتر جراح هم رفتم یکیشون چون تو مطب لیزر می‌کرد گفت بیا لیزر کن بیشتر پولدوست بود تا اینکه بفکر مریض باشه دوماه بعد پیش دکتر دیگه رفتم گفت هیچ راهی نداره حتی عمل هم فایده نداره فقط نباید یبوست بشی اگر عمل هم انجام بدی یبوست بشی دوباره برمیگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نه متاسفانه خوب شدنی نیست دکتر جراح هم رفتم یکیشون چون تو مطب لیزر می‌کرد گفت بیا لیزر کن ...

ای وای عزیزم ینی الان دو ماهه درگیری؟ چجوری تحمل میکنی درد و سوزشش رو؟

شربت لاکسی ژل بخور یبوست نگیری زخم فرصت ترمیم داشته باشه

سلام بله یک ماه پیش عمل لیزری کردم تا دو هفته درد و سوزش داشتم الان خوبم البته دردش غیر قابل تحمل نب ...

تو نی نی سایت نظراتو میخوندم اکثرا ناراضی بودن و گفتن دردش وحشتناکه بعضیا هم میگفتن بهتر شدن با ترس و لرز رفتم عمل کردم که خداروشکر برا من خوب بود

تو نی نی سایت نظراتو میخوندم اکثرا ناراضی بودن و گفتن دردش وحشتناکه بعضیا هم میگفتن بهتر شدن با ترس ...

میشه بگید چقد از عملتون گذشته؟ و پیش کی عمل کردین؟ 

بعدش یبوست نشدین که ببینید عود می‌کنه یا نه؟ 

و این که چقد طول کشید تا بعد از عمل دیگه درد و سوزش نداشته باشید؟ 

اسفنکترومی انجام دادین؟

میشه بگید چقد از عملتون گذشته؟ و پیش کی عمل کردین؟ بعدش یبوست نشدین که ببینید عود می‌کنه یا نه؟ و ای ...

دکتر عبدالرحیم قمری یک ماه پیش عمل کردم منشی میگفت درد و سوزش بستگی به اندازه ی زخم و تعداد زائده داره مال من یه دونه خارجی بود فک کنم داخلیا دردش بیشتر باشه من هیچ وقت یبوست نبودم چون طب سنتی رو تو سبک زندگیم دارم مشکل من از اول با یبوست بوجود نیومد سالها پیش یه ازدواج ناموفق داشتم که اون آدم بزور خواست رابطه ی مقعدی داشته باشه و این مشکل برام پیش اومد،کم حتی تو بارداری یا الان که شیر میدم و تو این دوران یبوست شایعه هم یبوست نداشتم، سبک زندگیمم سخت نیست فقط یه چیزایی رو سالهاس گذاشتم کنار در طول روز میوه و انجیر و توتخشک و کشمش و عناب و مغزیجات و سویق و این چیزا میخورم غذای بیرون و فست فوت نمیخورم نوشابه و سردیجات حذف در هم خوری نمیکنم مثلا سر سفره فقط غذا میخورم سالادو میان وعده میخورم اگه خواستی ریز برنامه ی غذاییمو بهت میدم طبعمم سودایی هست اگه بدردت میخوره راهنماییت میکنم