2777
2789
عنوان

من تازه عروسم بیاین ی چی بگم خانم ها فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره شاید دوست نداشت پیش اونت بوست کنه به خاطر مسائل کوچیک باهم بحث و دعوا نکنید

همیشه عادت داشت بوس و بغل و اینا جلو همه اخه ی بحثی با جاریم کردن گفت دیگه محلش نمیدم حالا باز نشسته باهاش تعریف

خوب کاری کردی باید ناراحتیتو به رو بیاری تا دفه دیگه حواسشو جمع کنه

اما کشش نده و ببخش

کاملا با زبون خوش بهش بفهمون که جلو بقیه هواتو داشته باشه و تحویلت بگیره اینو تو چند تا تازه داماد دیدم و دیدم که اصلاح کردن رفتارشونو

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
نقطه ضعف دستش نده‌.اتفاقا اون روز خیلی سرحال تر و خوشحال تر از روزای دیگه باش بعد ببین اون چجوری میف ...

اخه ی بحثی با جاریم کردن گفت دیگه محلش نمیدم حالا باز نشسته باهاش تعریف

عزیزم مردا دوست ندارن جلو بقیه مخصوصا خانواده خودشون به زنشون محبت کنن،،،احساس میکنن اقتدارش کم میشه ،،،شوهر من تو خیابون دستم میگیره بعد اگه یکی از اقوام شو ببینیم سریع دستمو ول میکنه ولی من ناراحت نمیشم ،،،توهم گیر نده مرد کلااز فضا اومدن 

خوب کاری کردی باید ناراحتیتو به رو بیاری تا دفه دیگه حواسشو جمع کنهاما کشش نده و ببخشکاملا با زبون خ ...

اخه ی بحثی با جاریم کردن گفت دیگه محلش نمیدم حالا باز نشسته باهاش تعریف

عزیزم مردا دوست ندارن جلو بقیه مخصوصا خانواده خودشون به زنشون محبت کنن،،،احساس میکنن اقتدارش کم میشه ...

نه عزیزم همیشه جلو خانوادش خیلی اهل این حرفا هست. اخه ی بحثی با جاریم کردن گفت دیگه محلش نمیدم حالا باز نشسته باهاش تعریف ب خاطر همین بیشتر ناراحتم