2777
2789
عنوان

سفارشام از دیجی کالا🖼

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 66 پست
من اون میکرودرم و بخوری که تو خریدی رو سفارش دادمبا سوهان پا و جوراب سیلیکونی و کوکتل پا چون دوست ند ...

عالیه راستی این میکرو چطور باید استفاده کنم و اینکه قبلش روتین پوستی انجام بدم؟

وای من اوایل بهمن کلی دیج ی خرید کردم ب خیال خودم گفتم برم بیرون دیگ چیز کمی میخوام یهو رفتم فروشگاه ۵ تومن خرید کردم لوازم ارایش بهداشتی ۴ تومنم ازاینجا خرید کرده بودم دوباره چن روز پیش رفتم یچیزایی جزئ بگیرم باز ۶ تومن شد🤣🤣الان باز میبینم یکی خرید کرده دلم میخواد برم همه رو سفارش بدم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه راستی این میکرو چطور باید استفاده کنم و اینکه قبلش روتین پوستی انجام بدم؟

والا دیروز سفارش دادم

خدا کنه خوب باشه

تو نظرات نوشته بودن باید قبلش یا حموم بری یا خوب بخور بدی

بعدم گفتن یه جا نگهش داری کبود میکنه باید بیاد دستمون چجوری بکشیم رو پوست

بنفشه🍃

این ادکلن که گرفتی خوشبوعه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مبارکه قیمت پیرسینگ فیک چقد؟

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
مثل اینکه فقط منم که وقتی میخوام یه ضد آفتاب بگیرم همه جا قیمت میگیرم یوقت بهم نندازن ده جا تحقیق می ...

متاسفانه خیلی راحت تراز چیزی ک فکرشو کنی خرید میکنم🤣

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

والا دیروز سفارش دادمخدا کنه خوب باشهتو نظرات نوشته بودن باید قبلش یا حموم بری یا خوب بخور بدیبعدم گ ...

وکس رو میگن پوستو شل میکنه نمیزارن خیلیا اونوقت دستگاه میکرو درم:/ خب چه کاریه وکس بزارین همه چیو میکنه

لنز نخر ممکنه اصل نباشه یا خراب شده‌ باشه بخاطر نوع نگهداری 

سعی کن خیلی لوازم بهداشتی و آرایشی از دیجیکالا نخری چون یا تاریخ شون گذشته یا اصل نیستن یا بخاطر نوع نگهداری و دمای انبار خراب شده اند

من از دیجیکالا تونر و ژل شستشو خریدم جفتش خراب بود و پوستم نابود شد ۲_۳ سال طول کشید تا بتونم ترمیم ش کنم 

پوستم سالم بود با استفاده از اونا نابود شد پر جوش و لک و تیره شد 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥