سلام عزیزم
منم شوهرم یک خونه خرید وقتی توی خونه ی سازمانی بودیم زد به نام برادرش
من اصلآ احساس خوبی نداشتم با وجود اینکه برادرش مال و منال بیشتری از ما داشت و شاید اصلآ چشمش پشت این خونه هه نبود خدا که میخواست برای برادرشوهرم اتفاقی نیفتاد که نیاز به تقسیم اموالش باشه و ما در آخر بعد از چند سال همون خونه رو به خود برادرشوهرم فروختیم بدون خرج سند😂. ولی در کل این کارا خوب نیستن. دنیا هزار اتفاق داره فردا پس فردا اگر پدر و مادرش خدای نکرده فوت شدن هم اون خونه ی دو طبقه و هم اون ماشین که زحمت کشیده ی شوهرت هست باید طبق قانون بین ورثه ی پدر شوهر و مادرشوهرت تقسیم بشه
و از طرفی اگر خدای نکرده بین خودت و همسرت اتفاقی بیفته و تو بخواهی خدای نکرده طلاق بگیری و یا طلاق هم نگیری و بخواهی فقط مهریه بگیری بر اساس قانون چون چیزی به نام همسرت نیست پس دادگاه بر اساس حقوقش به تو مهریه میده که میشه با این قیمتی که امروزا سکه به خودش گرفته سالی یا یک سال و نیم یا دو سالی یک سکه ی ناقابل.
حواست رو خیلی جمع کن.
من تازه شوهرم میخواست دو سال پیش پارس برادرشوهرم رو ازش بخره فقط به این دلیل که میخواد پنجاه تومنش رو هفت ماه دیگه از ما بگیره و هم اینکه اگر پارسش رو بخریم دیگه نیازی نیست بریم محضر سند بزنیم که هزینه ی سند زدن هم روی دستمون بیفته چه کاریه به نام داداشم باشه هر وقت خواستم بفروشمش میاد سند میزنه به نام خریدار. خودمو زدم به سلیطه بازی گفتم نخوردم نپوشیدم نگشتم که ماشینه اینو بخری فردا پس فردا تو اگه طوریت بشه یا اون اگه طوریش بشه من باید چه خاکی به سر بریزم.
باز اون داداشش که خونه رو شوهرم زده بود به نامش بهتر بود چون با زنش رابطه ام خوب بود و در شرایط بحرانی اهل این حرفا نبود که بخواد نارو بزنه.ولی این یکی داداشش هم زنش به خون من تشنه است هم من به خون زن اون تشنه ام.
آخرشم خدا رو شکر نخرید ازش
یه دونه نو از ایرانخودرو خریدیم ولی خیلی گرون تر
هنوز که هنوزه دستاشو توی چشمام میکنه که تو نذاشتی اونو بخرم رفتم گرونتر پول دادم خریدم. ولی من دیگه لااقل خیالم راحته که مال و منالمون سر جاشه