2777
2789
عنوان

خانه شوهر به اسم بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خونه دوطبقه بفروشه وام هم میدن خونه بخره شاید به تو بی اعتماده چون مهریه هم بخوای اینطوری نمیده ب ...

خونه دو طبقه رو بفروشیم اینجا فقط یه ۴۰ متری میتونیم بخریم 

خونه شهرستانه و به شدت ارزون 

پس اگر راست میگه ناراحت نباش از خونه سازمانی دربیای برمیگردونه ب اسم خودش

آره مطمئنم راست میگه فعلا باید تحمل کنم تا چند سال دیگه الان چیزی بگم فقط میشه دعوا و ناراحتی تو خونم 

پدرشوهر مادرشوهرم آدمای بدی نیستن

آره مطمئنم راست میگه فعلا باید تحمل کنم تا چند سال دیگه الان چیزی بگم فقط میشه دعوا و ناراحتی تو خون ...

پس اعتماد کن بهشون ولی اگر خودهر شوهر برادر شوهر داری عمر دست خداست دور از جون فوت بشن ملکتونو بالا نکشن حداقل ی وکالت نامه شوعرت بگیره از مامان باباش

سلام عزیزم

منم شوهرم یک خونه خرید وقتی توی خونه ی سازمانی بودیم زد به نام برادرش

من اصلآ احساس خوبی نداشتم با وجود اینکه برادرش مال و منال بیشتری از ما داشت و شاید اصلآ چشمش پشت این خونه هه نبود خدا که میخواست برای برادرشوهرم اتفاقی نیفتاد که نیاز به تقسیم اموالش باشه و ما در آخر بعد از چند سال همون خونه رو به خود برادرشوهرم فروختیم بدون خرج سند😂. ولی در کل این کارا خوب نیستن. دنیا هزار اتفاق داره فردا پس فردا اگر پدر و مادرش خدای نکرده فوت شدن هم اون خونه ی دو طبقه و هم اون ماشین که زحمت کشیده ی شوهرت هست باید طبق قانون بین ورثه ی پدر شوهر و مادرشوهرت تقسیم بشه

و از طرفی اگر خدای نکرده بین خودت و همسرت اتفاقی بیفته و تو بخواهی خدای نکرده طلاق بگیری و یا طلاق هم نگیری و بخواهی فقط مهریه بگیری بر اساس قانون چون چیزی به نام همسرت نیست پس دادگاه بر اساس حقوقش به تو مهریه میده که میشه با این قیمتی که امروزا سکه به خودش گرفته سالی یا یک سال و نیم یا دو سالی یک سکه ی ناقابل.

حواست رو خیلی جمع کن. 

من تازه شوهرم میخواست دو سال پیش پارس برادرشوهرم رو ازش بخره فقط به این دلیل که میخواد پنجاه تومنش رو هفت ماه دیگه از ما بگیره و هم اینکه اگر پارسش رو بخریم دیگه نیازی نیست بریم محضر سند بزنیم که هزینه ی سند زدن هم روی دستمون بیفته چه کاریه به نام داداشم باشه هر وقت خواستم بفروشمش میاد سند میزنه به نام خریدار. خودمو زدم به سلیطه بازی گفتم نخوردم نپوشیدم نگشتم که ماشینه اینو بخری فردا پس فردا تو اگه طوریت بشه یا اون اگه طوریش بشه من باید چه خاکی به سر بریزم. 

باز اون داداشش که خونه رو شوهرم زده بود به نامش بهتر بود چون با زنش رابطه ام خوب بود و در شرایط بحرانی اهل این حرفا نبود که بخواد نارو بزنه.ولی این یکی داداشش هم زنش به خون من تشنه است هم من به خون زن اون تشنه ام.

آخرشم خدا رو شکر نخرید ازش

یه دونه نو از ایرانخودرو خریدیم ولی خیلی گرون تر

هنوز که هنوزه دستاشو توی چشمام میکنه که تو نذاشتی اونو بخرم رفتم گرونتر پول دادم خریدم. ولی من دیگه لااقل خیالم راحته که مال و منالمون سر جاشه

پس اعتماد کن بهشون ولی اگر خودهر شوهر برادر شوهر داری عمر دست خداست دور از جون فوت بشن ملکتونو بالا ...

آره منم از همین میترسم 

حتما میگم وکالت نامه بگیره 

آره منم از همین میترسم حتما میگم وکالت نامه بگیره

با آرامش در قالب نگرانی بگو 

هی بگو عمر دست خداست شاید من زودتر از مامان بابات برم 

البته دور از جونت میگم اسم مرگ ننه باباشو میاری دعوا نشه بعد خواستتو بگو 

سلام عزیزممنم شوهرم یک خونه خرید وقتی توی خونه ی سازمانی بودیم زد به نام برادرشمن اصلآ احساس خوبی ند ...

مرسی از پیامتون 

فعلا مجبورم تحمل کنم تا چندسال 

منم حواسم واسه همین چیزا جمعه که نگران شدم 

مرسی از پیامتون فعلا مجبورم تحمل کنم تا چندسال منم حواسم واسه همین چیزا جمعه که نگران شدم

خواهش میکنم

خیلی خوبه که یک خانوم حواسش به مسائلی فراتر از خانه داری و همسر داری و بچه داری باشه

موفق باشید ان شاءالله