2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 50 پست
وای خواهر من چند سال اول زندگیم میذاشتم سه روز به عید یعنی بلایی سر خودم می آوردم تا یه هفته بعد از ...

منم افسردم دارو میخورم 

ولی خونه تکونی و تمیزی حالمو خوب میکنه 

پاشو ازهمین امروز برو سراغ کابینتا شروع کن اروم اروم تمیز کردن

عجیب حاات خوب میشه

ما ک خونمونو رنگ.کردیم تازه تموم شده کل خونه ریختو پاشه دارم تمیز میکنم  وسایلارو میچینم،فرشارو دادم شستن پرده  هارو شستم،

همه رو تمیز میکنم میچینم فقط اشپزخونه رو میزارم توی اسفند تمیز میکنم ک تمیز بمونه،مبلامم باید با اسپره ی لکه بر تمیز کنم ،

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تمام هم کردمهر سال ۵ روزه تموم میکردم اما امسال به خاطر اینکه مریض بودم بیشتر طول کشیداز امروز هم ...

ایول

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ما ک خونمونو رنگ.کردیم تازه تموم شده کل خونه ریختو پاشه دارم تمیز میکنم وسایلارو میچینم،فرشارو دادم ...

خسته نباشی بانو 

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ما ک خونمونو رنگ.کردیم تازه تموم شده کل خونه ریختو پاشه دارم تمیز میکنم وسایلارو میچینم،فرشارو دادم ...

چه اسپری میزنی به منم معرفیش کن عزیزم

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من✋

هشتاد درصدش رو انجام دادم میخوام قبل ماه رمضون تموم بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حالا زوده ۱۵اسفند به بعد

نه بابا زود نیست

من با اینکه هر روز در حال سابیدن هستم و هر ماه و هر هفته میشورم و میسابم

و امسال ۵۰ متر هم ملافه رو خودم دوختم و صفر تا صد از پایه همه چیزو شستم دیشب کارام تموم شد

فقط مونده پر کردن و خریدن کم و کسر فریزر 

روزهای آخر آدم خستگی به تنش میمونه

و اینکه ما از آخر هفته فقط متمرکز میشیم رو خرید عید

اخه فقط کابینت ها نیس،،اتاقها،،سالن،،حیاط ها و....

چرا باید خونه تکونی کنی. من از خونه تکونی اسفند و قبل عید متنفرم. همیشه تیر ماه خونه تکونی می کنم. هرچند همیشه خونه تمیزه و تیر ماه کار زیادی ندارم

انشالله ازاول اسفند

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم کلی کار دارم با ۲تا بچه شیطون و ریخت و پاش کن. و بشدت بدن درد دارم چند شبه که از گردن درد و شانه درد کلافه ام و در حد مرگ میرم نمی‌دونم چطور میخا تمیزی کنم دیشب ظرف هام نشسته بود یه ساعت التماس کردم که شوهرم نصفشونو شست. خیلی دلم برا خودم میسوزه