2777
2789
دقیقا همون نقطه ای ک همه طمع میکنن بخرن وقت فروشهمثل بورس اون زمان یا طلا وقتی تو اوجه

توی اینستا تا بار میکنی به عالمه کارشناس میاد که میگه طلا خیلی بیشتر از اینا می‌ره بالا  تا ده می‌ره سال آینده 

توی اینستا تا بار میکنی به عالمه کارشناس میاد که میگه طلا خیلی بیشتر از اینا می‌ره بالا تا ده می‌ره ...

بله میره صد درصد 

ولی ملک جا نمیمونه ملک هم میره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی اینستا تا بار میکنی به عالمه کارشناس میاد که میگه طلا خیلی بیشتر از اینا می‌ره بالا تا ده می‌ره ...

ببین ه م ت ی گفت کلی طلا وارد کردن.قیمت طلا هم دست خودشونه .تا حدی ول میکنن .طلاهاشونو که فروختم و مردم هم هر چی داشتن میخرم یا تو اپکیشن های کیان و میلی و ..‌‌میزارن بعد اینها به اون مبلغ دلخواه رسیدن سقوط می‌کنه.این تجربه من از بورس هست .وقتی این جماعت سر کار هستن برعکس آب شنا کن تا کمتر آسیب ببینی.

از طرفی هم رفتار ترامپ هم طوری هست که به سمت جنگ اقتصادی می‌ره.یعنی طلای جهانی در حال افزایش هس ولی در مقابل تورم تو کشور ما فکر نکنم بتونیم زیاد سود کنیم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اگه خونه اضافی داری آره ولی نه خونه ای که توش میشینید به نظر من آره چون درسته زیاد رفته بالا ولی باز ...

طلا سه سال پیش سه تومن بود؟😐😐

همین سه ماه پیش طلا خریدم گرمی ۳۸۰۰

طلا عرض سه ماه سه تومن گرون شد

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

طلا سه سال پیش سه تومن بود؟😐😐همین سه ماه پیش طلا خریدم گرمی ۳۸۰۰طلا عرض سه ماه سه تومن گرون شد

واقعا؟ نمیدونم قاطی کردم دیگه مغزم رد داده خودم تو ذهنم یه کم سر و سامونش دادم فکر کنم😂😐

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...