2777
2789
نه اصلا نمیدونستم چی هستیه کسی ام که تمام سیاه پوشیده بود کنج دیوار میدیدم تو خواب

خب الان كه سالمي چرا ميخواي دنبال دعانويس باشي؟

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

نه میتونن بگیزن که اذیت کنه

اولن نمیتونن خودت باید ارتباط بگیری با موکل 

دومن موکل اذیت نمیکنه 

سومن هیچ جنی الکی موکل کسی نمیشه اونا هم عقل و اختیار دارن

بجای سرچ کردن گوگل معنی کتاب قران بخون بعدشم

الکی ذهن خودت درگیر نکن

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم دنبال دعانویسم!مشکلاتمون زیاده

همه مشكل داريم قرار نيس همه طلسم شده باشيم باور كنيد اونا فقط مشكلاتتو زياد ميكنن

بعضيا ناخواسته مريض ميشن بعد دعانويس ميشن

نه دعا نو..یسی از جن میاد ک میتونن در طبیعت دخالت کنن 

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)

پس اینا که جنی میشن چیه؟جن تو بدنشونع چیه؟

اونجا جن هستن ن موکل جن

دو حالت داره کسایی ک تسخیر میشن یا روح تسخیر کرده یا جنی ک برای انتقام تسخیر میکنه

ببین جن هام مثل انسان هان اگ بهشون آسیب وارد شه آسیب میزنن بینشون مسلمون و هزار دین دیگه وجود داره البته بعضی از جنام بد ذات هستن ممکنه هر کاری بکنن 

چرا باید همچین خوابی ببینم اخهاونم‌ دم سحر

خوابه دیگه 

همه خواب ها تعبیر ندارن 

من نگفتم موکل جن نیست

خودم رقية شرعي ميخونم

جن داريم كه توسط سحر يا انتقام وارد بدن ميشه و فردو مريض ميكنه يه نوع هم هست آدم خودش ميره كتب سحر وادعيه ميخونه تا موكل كه همون جنه رو بگيره در واقع جن بر اون فرد سيطره ميكنه نه انسان بر جن ليكن با وجود عهدي كه با هم بستن باهم كار ميكنن كه شروط خاص و بعضاً رياضت مخصوص خودشو داره كه كلهم حرام و عمل كفري هستش