2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر عقد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 27 پست

خب خواهرمم مثل شما بود توسن کم با یکی اشناشد پاشوکرد تویه کفش که باید ازدواج کنم باهاش بابام زورکی رضایت داد ولی نامزدی رو خودمون تایمش رو زیاد کردیم بعد سه سال نامزدی خودش جداشد وچه خواستگارای مزخرفی داشت بعد دوونیم سال با یه پسرخوب وخانواده دار ازدواج کرد ولانم شکر خدا خوشبخته

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

شوهرتم طلاق گرفته بود؟ من الان ۲ ساله منتظرم واقعا نمیکشم دیگه

من شیش هفت سال انتظار کشیدم، کلییی خواستکار مجرد داشتم یکی پولدار یکی خوشگل یکی با سواد یکی عاشق، از بین همه شوهرمو‌انتخاب کردم بله ایشونم طلاق گرفته از  زنش ولی عاشق همیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متولد ۸۰ام اون ۶۸تفاوت سنی و نسلی و…

به نظرم تفاوت سنی تا یه حدی منطقه و ۱۲سال واقعا زیاده و حق داری شما تواجتماع هستین یا خانه دارین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
الان مهم اینه ازدواج وانت‌خاب درست بکنی نه اینکه بخوای حتما ازدواج کنی که دیر نشه

خب من میخوام درست انتخاب کنم ولی گزینه ای نیست

چندبارم  با چند نفر رفتیم جلسه آشنایی و بدون اینکه بفهمم مشکل چی بوده دیگه زنگ نزدن

خداوندا شبم را روز گردان...
به نظرم تفاوت سنی تا یه حدی منطقه و ۱۲سال واقعا زیاده و حق داری شما تواجتماع هستین یا خانه دارین؟

هم شاغلم هم همه ی مهمونی های زنونه و خانوادگی رو شرکت میکنم

هرجا بتونم میرم

ولی انگار کسی منو نمیبینه

هم شاغلم هم همه ی مهمونی های زنونه و خانوادگی رو شرکت میکنمهرجا بتونم میرمولی انگار کسی منو نمیبینه

ایشالا به وقتش آدم مناسب زندگیت میاد جلو زیاد درگیرش نباش قسمت و تقدیر هرکسی یه جور نوشته شده  😘❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ایشالا به وقتش آدم مناسب زندگیت میاد جلو زیاد درگیرش نباش قسمت و تقدیر هرکسی یه جور نوشته شده 😘❤️

ممنونم خیلی شرایط سختی دارم برام دعا کن لطفا🙏

ممنونم خیلی شرایط سختی دارم برام دعا کن لطفا🙏

ایشالا به زودی به مراد دلت میرسی❤️🙏

تاپیک هات رو خوندم

داستان زندگیت عجیببببب شبیه من

الان با تمام وجود درکت میکنم😔

سه ماه همسرم رفته و میگه طلاق اونم چون مادرش اذیتم میکرد و من بهش میگفتم، یهو زد زیر همه چی و رفت

با این تفاوت که ما خونه خودمون بودیم

همون بهتر توی عقد جدا شدی کاش منم توی عقد جدا میشدم

از یک مرد بچه ننه، ترسو، خودشیفته😔

الانم با تمام وجود برات دعا میکنم که به زودی خدا یک هم صحبت، همدم، همراه و همسر خوب سر راهت قرار بده

چون میدونم ته دلت چیه