2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
خیلی ناامیدم😭😭😭

نا امید چی؟ میخوای برات از تمام تلاشایی که توی زندگیم داشتم و یک هزارم جواب نگرفتم بگم؟ میخوای از مدرکایی که گرفتم کلاسایی که رفتم درسایی که خوندم تا بتونم سرکار برم بگم یا از هزارجایی که رفتم امتحان دادم و نشد ولی اونی که اطلاعات و مدرکش از من کمتر بود تونست؟ میخوای از دو سه سال بیکاری و بی پولی شوهرم سقط هام بیماری ام اس که دارم و هزارتا بدبختی دیگه برات بگم؟ همش میشه ده تا کتاب. برای یه سری مسائل و ارزوهام کاملا نا امیدم ولی با این همه بدبختی بازم اینجوری که تو میگی نیستم هرچند که از درون داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم ایشالا که مشکلاتت حل میشه🥲

خدانکنه عزیزم فقط خواستم بگم هنوز سنی نداری و جوونی خیلی راه ها داری که بری تنت سالمه باهوشی میتونی به خیلی جاها برسی هروقت سنت شد 40 و دیدی هیچی به هیچی نشد بعد تازه کم کم شروع کن نا امید شدن

خدانکنه عزیزم فقط خواستم بگم هنوز سنی نداری و جوونی خیلی راه ها داری که بری تنت سالمه باهوشی میتونی ...

درسته 

حرفت یه تلنگر سنگین بود برام 

ممنونم ازت 

فداتشم پس دست بذار روی زانوت و بلند شو تا وقتی شدی 30 سال عقب رو نگاه کردی نگی ای کاش فلان کارم میکر ...

میخام یکماه تلاش خودمو کنم 

مطمعنم خدا نشونه ای برام می‌فرسته 

اگه نشد ادامه نمی‌دم 

اما یکماهو بکوب تلاش میکنم

میخام یکماه تلاش خودمو کنم مطمعنم خدا نشونه ای برام می‌فرسته اگه نشد ادامه نمی‌دم اما یکماهو بکوب تل ...

حتما همینکارو بکن

اگه نشد خدای نکرده یکم به خودت فرصت بده یه راه دیگه رو پیش بگیر چون همیشه اولین راه بهترین راه نیست 

من دو شب پیش بهترین عموی دنیا رو از دست دادم و امروز صبح مراسم خاکسپاری بودم و الانم حالم خوب نیست و دلم گرفته!

از اون طرف چند سال قبل همه‌ی این چیزایی که تو آرزو می‌کنی داشته باشی رو داشتم ، یعنی ماشین ، مغازه ، کلی لوازم خونگی و سرمایه! اما یه کسی که فکر می‌کردم بهترین دوستمه سرمو کلاه گذاشت و همه‌ی زندگی‌مو بالا کشید. (جریانش مفصله و حوصله ندارم ☺️)

نه تنها هرچی داشتم دادم رفت ، کلی‌ام قرض گرفتم!

یعنی به صفر نرسیدم ! ۵۰۰ کیلومترم رفتم زیر زمین!

یه مدت خیلی غصه خوردم و احساس کردم دیگه بدبختم!

اما باز پاشدم و هرچی می‌خواستم بدست آوردم

الان همین‌جوری اتفاقی این تاپیکو دیدم.

گفتم بهت بگم ناامید نشو و غصه نخور ، چون اولا خدا بزرگه! دوما شما هنوز سنی نداری که! 

اگه درس می‌خونی درستو بخون و برو دانشگاه.

انشاالله موفق میشی.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

من دو شب پیش بهترین عموی دنیا رو از دست دادم و امروز صبح مراسم خاکسپاری بودم و الانم حالم خوب نیست و ...

چقد پیامت وایب خوبی بهم داد 

ایشالا که مشکلت حل میشه 

ممنونم از پیامت

چقد پیامت وایب خوبی بهم داد ایشالا که مشکلت حل میشه ممنونم از پیامت

خب خدا رو شکر ☺️ پس دیگه غصه نخور.

برا اون پولی‌ام که داری به نظرم برو تو کار رمز ارز ، یه مدت کار کنی به درآمد خوبی میرسی ، البته قبلش باید یاد بگیری! 

موفق باشی 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز