2777
2789
عنوان

خوش به حال این بلاگراچیزی از وضعیت اقتصادی نمیفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 79 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلاگری راحت نیست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من الان موندم آنلاین شاپ بزنم یا نه

سرمایه امم فقط ۵ تومنه🤣

دوس دارم کراپ بزنم ولی میترسم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
هرچقدر هم بگی باز ملت کار خودشونو میکنن یه عده آدم بیخودو گنده کردن الکی الکی

خب دیگه تقصیر خودمونه 

وقتی دنبالشون میکنین حسرت هم نخورین وقتی ک صرف تلاش و یادگرفتن مهارت میبایست بکنین صرف اینا پیشرفت اینا کردین

شرایط نمیخواد فقط باید زندگیتو بریزی بیرون و همه ببینن

یک ارزن غیرتم نداشته باشی هر شر و وری بهت گفتن ماست باشی

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چه بگم ...

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

۵سال پیش اینستام حذف کردم واسه ی کاری ۳روز نصبش کردم بعد دوباره حذفش کردم....هیچ گونه جنبه مثبتی نداره نگین بله داره تو منفیاش دیدی ک اینجور نیستتتت....فقط وقت هدر دادنه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد