2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست
اگه داستان زندگیمو بشنوی میبینی منم مجبورم که موفق بشممم اما الان همش دارم روز شماری میکنم میترسم نش ...

منم مجبورم رفیق 🥲 منم خیلی میترسم ، خیلی حالم بده ، کلی استرس دارم...ولی دارم تمام تلاشمو میکنم تا چند روز دیگه پشیمون نباشم دعا کن رفیق

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله برسیچندسال پشت کنکوری.. منم پشت م

همین امساله، دانشگاهی که عاشقش بودم قبول نشدم ، خانوادم هم نمیذاره غیر اون دانشگاه جای دیگه ای برم ، امسال هم کنکور بدم ببینم خدا چی میخواد...ولی من پارسال که دوازدهم بودم خیلی تلاش کردم ولی نشد💔🥲

تو چه رشته ای؟

عه چرا دانشگاه دیگه ای نمیذارن بری؟منم عین خودتم ... تجربی ام

نمیدونم اعتقادات غیر منطقی دارن 🤦🏻‍♀️ هرچقدر هم میگم ولی باز حرف خودشونه، ولی خب منم دلم پیش همون دانشگاه و همون رشته و همون شهره🥲

موفق باشی منم انسانی ام 

نمیدونم اعتقادات غیر منطقی دارن 🤦🏻‍♀️ هرچقدر هم میگم ولی باز حرف خودشونه، ولی خب منم دلم پیش همون ...

اینجوری خیلی سخته 

کدوم شهر؟ تهران؟

ببین شاید همین رشته رو تو ی شهر دیگه میتونستی الان بخونی؟

یکم فکر کن مثلا پزشک پزشکه معلم معلمه هیچ وقت نمیری دکتر بگی خانم دکتر شما کدم شهر دانشجو بودین؟ یا خانم وکیل شما کدوم شهر مدرکتو گرفتی؟ کدوم دانشگاه؟

اینجوری خیلی سخته کدوم شهر؟ تهران؟ببین شاید همین رشته رو تو ی شهر دیگه میتونستی الان بخونی؟یکم فکر ک ...

حق با توعه میدونم که مدرک دانشگاه از کدوم دانشگاه گرفتی و شهر مهم نیست  ولی خب علاقه دارم دیگه میدونی 😅

نه تهران نیستم و نمیخوام ...