2777
2789
عنوان

نمیخوام کاربریم رو از دست بدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی شماره ای که به نام خودمون نیست هم میشه؟

سلام

شدن که آره میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

با شماره خودم یه کاربری دیگه دارمفکر نکنم بشه با یه شماره دوتا کاربری داشت

با شماره یکی دیگه عضو شو

شوهری،خواهری کسی

حیفه همچین کاربریی از دس بره):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.✅️ روش ورود به سایت هم ...

میشه لطفا سوال منم جواب بدید 🩷

بعضی از کاربرا رو که میشناسیم و میدونیم توی سایت هستن چرا نمیتونیم تگ کنیم ؟ مثلا کاربری که دوستمه یا دارم باهاش توی تاپیک دیگه ای صحبت میکنم رو اگه بخوام جای دیگه تگ کنم نمیشه

نه اینکه ابی نشه کلا اسمش توی کاربرا نیست ! حتی وقتی یه بخشی از اسم رو مینویسی هم کلی کاربر که نام کاربریشون شبیه رو میاره ولی اونو نه 🫠 انگار چنین کاربری اصلا وجود نداره !!

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

عزیزممن با شماره خودم یه کاربری دیگه دارم که استفاده نمیکنم ازش مسله اینه که من این کاربریم رو میخوا ...

@niniyar    

سلام

چک می کنین که شماره ثبت شده براشون یا نه.

میگن همزمان یک شماره موبایل توی ۲ تا کاربری هست.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

با شماره ام یه کاربری دیگه دارم که استفاده نمیکنم ازشمن این کاربریم رو میخوااام

اره با یه شماره نمیشه دوتا کاربری داشت

نمیتونی یه سیمکارت دیگه بگیری ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

میشه لطفا سوال منم جواب بدید 🩷بعضی از کاربرا رو که میشناسیم و میدونیم توی سایت هستن چرا نمیتونیم تگ ...

سلام

✅️ آن کاربر به niniyar بگن اسمشون رو براشون درست می کنن تا تگ بشن.

مرسی🌷🌷کاربریم حیفه واقعا🌻

خواهش می کنم.

💙💙💙

اره با یه شماره نمیشه دوتا کاربری داشتنمیتونی یه سیمکارت دیگه بگیری ؟

دیگه نهایت مجبورم همین کار رو کنم اگه بشه این کاربریم رو نگه دارم 

کاربریم 12ساله شده❤️💙💚💛

سلام✅️ آن کاربر به niniyar بگن اسمشون رو براشون درست می کنن تا تگ بشن.

اهان ممنون 🙏🏻 پس مشکل فنیه مرسی