یکی از هم دانشگاهیم ها امروز جلو یکی از پسر های دانشگاه در اومد بهم گفت میشه یه لحظه بری جایی من با فلانی حرف خصوصی دارم منم خیلی بهم بر خورد گفتم من جایی نمیرم اگه تو حرف خصوصی داری خودت برو جایی بعد پسر گفت اشکال ندار همینجا بگو همه آشناییم بعد دخترر پرو گفت من همه آشنا نمیدونم خیلی ناراحت شدم از هر دو حرکتش و بعدش هر چی سعی کرد باهام حرف بزنه باهاش حرف نزدم محلش ندادم بنظرتون چه برخوردی کنم شما بودین ناراحت نمیشدین
باید میرفتی و دیگه محلش نمیدادی موندی بیشتر عزت خودت رو خورد کردی که اره تو فضولی و نرفتی
من موندم و گفتم شما دوتا برین حرفتون جای دیگه ای بزنین یعنی حرفاتون اصلا برام مهم نیس و در عوض من آدم ساده و خلی نیستم که با حرف یه دختر بخوام جایی برم کار دار خودش بر جایی
میرفتی حالا پسره فکر کرده چه ...یه که جایگاهتو کنارش حفظ کردی
ببینید من جای خودم نشسته بودم و پسر همچین فکری نمیکنه چون گفتم کاری دارید برید جای دیگه ای صحبت کنید یعنی موندن و رفتنتون برام مهم نیس فقط من جایی نمیرم برای اینکه این دختر بهم گفته
من بودم میرفتم ودیگه بهشون محل نمی دادم شما اون موقع این رفتار صحیح دیدی!هرکس رفتار خودشو داره چون شخصیت ها متفاوته اگر از رفتار خودت راضی هستی پس رفتارت درسته.
من بودم میرفتم ودیگه بهشون محل نمی دادم شما اون موقع این رفتار صحیح دیدی!هرکس رفتار خودشو داره چون ش ...
من اگه رفته بودم همش خودخوری میکردم چون دخترر میشناسم پیش خودش فکرایی میکرد که اره من گفتم زود رفتو ...خلاصه کارش بی احترامی بود و من بی احترامیش اینجوری جواب دادم چون بعدش پسر رفت خودش دماغش سوخت
من موندم و گفتم شما دوتا برین حرفتون جای دیگه ای بزنین یعنی حرفاتون اصلا برام مهم نیس و در عوض من آد ...
دمت گرم من بودم ساده بودم میرفتم😅
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
حتما پیله شدی بهشون اونم برگشته این حرفو زده، و اینکه گفته برو و نرفتی کاملا نشون میده که همیشه دنبا ...
شما نیاز نیست چیزی بگید وقتی متن کامل نخوندی من تو کلاس بودم و اون دوتام تو کلاس بودن من اصلا کاری با اونا نداشتم و دختر خواست حرف خصوصی باهاش بزنه به من گفت برم و من دلیلی ندیدم که بخوام الکی جام عوض کنم وقتی اونا کار دارن بهشون گفتم خودشون برن