2777
2789
عنوان

خواستگار ارتشی دخترعموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 73 پست
ارتش مهم نیست واسش این چیزها.مگرقضیه ناموسی باشه.تجاوزی چیزی .همون هاکه گفتم.ولی سپاه بی نهایت مهم ا ...

دقیقا قضیه ناموسی بود بین دوتا عموی دیگه ام 

که زنعموهام شکایت کرده بودن 

ما اصلا دوست نداریم این موضوع رو بفهمن یعنی با تحقیق ارتش میفهمن؟ 

و اینکه کل در و همسایه هامون می‌دونن متاسفانه میترسیم میان تحقیق بفهمن 

بااینکه به ما ربطی نداره ولی بازم عمومونه و تف بالاسر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از این موردها داشتم اما ندیده رد کردم الان میگم اگه می‌دیدم اخلاقش خوبه حتما ازدواج میکردم. ولی ...

پسره خشک نیست 

و اینکه شهرشون نزدیک شهریه که مادربزرگمون توشه 

میگیم نهایت هرهقته بهش سر میزنن

بحث خانوادگی بود ولی بحث زشتی بود الان همگی استرس داریم بفهمن و بهم بخوره

اگه میتونی بگو درباره چی بود ؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

پسره خیلی گله منم تعریفشو خیلی شنیدم

ان شالله خوشبخت بشن عزیزم❤️

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

[QUOTE=372152231]دقیقا قضیه ناموسی بود بین دوتا عموی دیگه ام  که زنعموهام شکایت کرده بودن  ما اصلا دوست ن ...[/QUOTخب معلومه ازدروهمسایه اول میپرسن.ولی درکل ممکنه به دامادبگن قضیه رو،یانهایتش بگن تاییدنمی کنیم بدون توضیح دادن.یاممکنه فقط بگن خانواده ی دخترمهمه نه عموهاش

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اگه میتونی بگو درباره چی بود ؟

یکی از عموهامون اون یکی زنعمومون بهش نخ میداد و اینا کلا آبروریزی شد همه فهمیدن نمی‌دونم فکر کنم باهمم بودن و اینا اون یکی زنعموم شکایت کرد و اینا 

به خانواده ما مربوط نیست ولی بازم عموی ماست 

میفهمن؟

وا پس چرا میگن پسرا زن نمیگیرن و دیگه هیچکی ازدواج نمیکنه حرفاشون با عملکردشون در تضاده ولی واقعا چر ...

چون تشکیل زندگی از یجایی به بعد لازمه 

حرفای پسرا و جدی نگیر😂

اره ما تنها استرسمون همینه آخه تحقیق ارتش چیبود این وسط

کلانظام تحقیق میکنه.ولی ارتش مهم نیست.مگراینکه همسایه هاخیلی پیازداغش روزیادکنن.واونهاحساس بشن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
و درسته میگن ارتش خودش از خانواده استعلام میگیره اگه موردی باشه نمیزارن؟ ما قبلا تو خانوادمون یکم مش ...

نه

استعلام  رو واسه این می گیرن مشکل سیاسی و امنیتی و .... قاچاق مواد مخدر و... نداشته باشه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
کلانظام تحقیق میکنه.ولی ارتش مهم نیست.مگراینکه همسایه هاخیلی پیازداغش روزیادکنن.واونهاحساس بشن

از کجا می‌خوان بفهمند اینا می‌خوان ازدواج کنن آخه 

کاش زودتر عقد کنن تموم شه بره