2777
2789
عنوان

خانما چند شب موند به عروسیمه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شناختی ازش ندارم اون اصفهانی هست اصالتا من یه روستا تتوی یه شهر دیگه هیچ وقت به ازدواج فکر نمیکنه در مورد من بیشتر دوست بود..در مورد خاستگاری ک ازم شد و چیزایی ک شد باهاش حرف زدم اولا بعدم اون برای من منو نمیخاد قطعا..یه بار گفتم تموم کنیم بهتره بری تو رابطه واقعی گفت اونم به وقتش فعلا با هم باشیم... بعدم گفت بهت حق میدم اگه نگران باشی

عزیزم من شناختی ازش ندارم اون اصفهانی هست اصالتا من یه روستا تتوی یه شهر دیگه هیچ وقت به ازدواج فکر ...

تو همین که دختر هستی خیلی با ارزش تر از این هستی ک یه نفر بهت بگه با یکی دیگه دوست میشم به وقتش فعلا با هم باشیم 

اخ که چقدر دلم میسوزه برای دخترای ساده بی تجربه خیلی مردا واقعا ادمهای حرومزاده ای هستن

شخصی که من میگم شهر خودمون بود با هم دوست بودیم بعدش رفت یه کشور دیگه

تو همین که دختر هستی خیلی با ارزش تر از این هستی ک یه نفر بهت بگه با یکی دیگه دوست میشم به وقتش فعلا ...

من قضیه داره آشنا شدنم..

اره درست میگی ولی خب خودمم اول فک نمی‌کردم اینجوری وابسته بشم

تو خونه تو اجتماع و دوستام همه رفتن من واقعا سخته تنهایی و این ک خسته میشم واقعا حس نیاز به یه آدمی هست تو زندگیم..چیکار کنم وقتی جوابی نیست..

تو همین که دختر هستی خیلی با ارزش تر از این هستی ک یه نفر بهت بگه با یکی دیگه دوست میشم به وقتش فعلا ...

هر چند قبول دارم بدتر سر خودم و احساسم میاد و گذرا هست..

واقعا زندگی برام سخته 

هر چند قبول دارم بدتر سر خودم و احساسم میاد و گذرا هست..واقعا زندگی برام سخته

هرچی به یه ادم نزدیک تر میشی از بقیه دور تر میشی اگه رو این ادم نمیتونی سرمایه گذاری کنی برای ایندت ازش دور شو تا یه شخص مناسب سر راهت قرار بگیره چون هرچی بیشتر باهاش بمونی وابسته تر میشی و بیشتر ضربه میخوری جدای هم سخت تر میشه عمرت هم میره انرژیت هم اون پسره میگیره موفق میشه 

هرچی به یه ادم نزدیک تر میشی از بقیه دور تر میشی اگه رو این ادم نمیتونی سرمایه گذاری کنی برای ایندت ...

خ

ودمم فک میکنم با این آدم یه جورایی حس سر خوشی دارم و به فکر مشکل ازدواجم نیستم و کاری براش نمیکنم و بیرون و تفریح اینا هم هیچ از طرفی هم مجازی همه چی توهمیه شخصیت احساس و همه چی ممکنه با واقعیت فرق کنه..

اما انگار وابسته شدم

یه بار دیگه هم اینطوری شده قبلا..و تمومش کردم دو سه سال راحت بودم ولی یه خاستگار برام اومد به بدنم گیر داد منم اومدم با یکی حرف بزنم ببینم همه مث همت افتادم تو این وضعیت.. ولی نمیتونم تنهایی اذیت کنندس برام خیلی خیلی تنهام

هرچی به یه ادم نزدیک تر میشی از بقیه دور تر میشی اگه رو این ادم نمیتونی سرمایه گذاری کنی برای ایندت ...

آخه با کی آشنا شم همه حرفاتو قبول دارم خودمم بهشون فک میکنم اما چیکار کنم از سرم بیفته این رابطه و مجازی کلا...