2777
2789

فرهنگاشون چطوریه به هم میخوره؟

مشهدیا چطوری ان؟مازندرانیا چطور؟

توهین نکنید فقط از فرهنگاشون بگید یکم لطفا

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

با احترام تمام به همه عزیزان مشهدی و مازندرانی اما من نمی پسندم 

چون راه دور ،فرهنگ متفاوت واقعا سخته . ی نفر در این روابط فدا میشه مگه شهر سومی ساکن بشید .

تاپیک آخرم نظر بدید مرسی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مازندرانی داشتیم یسری مرداشون زورگوان و خیانت و عادی میدونن تعهد درستی نمیدن 

یسری زناشون هم پولپرستن و سیاست مدار 

دقت کن دختر و خانواده دختر حتما پسر و‌خانوادشو امتحان کنید ببیند ادمهای درستی هستن یا نه 

همسرم مشهدیه

جور خاصی نیستن ولی خب یبس تر و مقیدتر از تهرانن(خودم تهرانم).رکم هستن اکثرا،اولویتشونم خودشونن.

مازندرانم شناخت ندارم ولی خب به طور کلی فرهنگ شمال مورد پسندم نیس

یعنی با مشهدیا باز اوکی ترم تا شمالیا

اخیرا هم تو دانشگاه یه شمالی با این که میدونس من همسر دارم مزاحمم شد و فحاشی کرد و...

خیلی اذیت شدم

چون ما این چیزا برامون بده واقعا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مشهدی چند مورد دیدم خوشم نیومد البته همه جا خوب و بد داره ولی اونهایی که من دیدم خسیس و پولکی و بی ادب بودند پسره مشهدی بود همش میگفت دختر شاغل میخوام جهازم حتما داشته باشه 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

بله دختر مشهدی پسر مارندرانی 

خانواده دختر مهریه خونه میخواستن خانواده پسرم عروسی نگرفتن خانواده باهم دعواشکن شد قطع رابطن دختره و پسره بنده خدا ولی فامیلا دختره خیلی پروان میرن شمال چندروز چندروز میمونن ماشین خود پسره رو قرض میگیرن میرن دور دور پال خودشون توپارکینگ

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مازندارنی ها مهمان نوازترن و خونگرم‌ترن

مشهدی های عزیز هم خیلیاشون تو زندگی متعهدترن

ما تو فامیلمون داریم

خوبن

پسر اهل آمل دختر شهر مشهد

الان دارن مشهد زندگی میکنن

زندگیشونم‌خوبه

آقا هستم

جسارت نشه به کسیهرچی مشهدی و مازنی دیدم ازشون متنفرشدم یعنی اونایی که من دیدم شاید بقیه خوب باشن

اینارو به شهر و محل زندگی ربط ندیم بهتره

همه جا انسان شریف و پاک و عوضی و نامرد وجودداره

آقا هستم

مازندرانی ها خوبناما مشهدیاااا نگم براتناراحت نشن ولی خیلی موزمارن

ینی چی میگی ناراحت نشن ولی میگی مارموز ! 

الان چون گفتی ناراحت نشن نباید بشن بعد هرچی میخوای بگی؟ اونم میگی همشون مارموزن؟ جالبه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
مشهدی چند مورد دیدم خوشم نیومد البته همه جا خوب و بد داره ولی اونهایی که من دیدم خسیس و پولکی و بی ا ...

مشهدی نیستم

این مدلی تو مشهد زیاد دیدم

اما انسان های شریفم زیاد دیدم توشون

آقا هستم

ینی چی میگی ناراحت نشن ولی میگی مارموز ! الان چون گفتی ناراحت نشن نباید بشن بعد هرچی میخوای بگی؟ اون ...

همشون که نه قطعا

ولی واقعا هم تو خوابگاه با چندتاشون برخورد داشتم هم جاهای دیگه اکثرا آب زیرکاه بودن 

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی