2777
2789
عنوان

شام چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 31 پست

کوفته درست کن

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهرم گفتم پول بزن ب کارتم ک برم نون بخرم جواب پیاممو نداده زنگ زده خانوادشم دعوت کرده 🥺

مگه خانوادش خونه شما نیستن ،کیو دعوت کرده

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

ب شوهرم گفتم پول بزن ب کارتم ک برم نون بخرم جواب پیاممو نداده زنگ زده خانوادشم دعوت کرده 🥺

من جای تو باشم به پدر شوهرم میگم فلانی پول برام نداشته میخوام برم خوراکی بخرم شما بهم قرض بده تا بیاد 

مگه خانوادش خونه شما نیستن ،کیو دعوت کرده

همینادیگه میگم یعنی پول نمیده بعد گفته پاشید برید خونه من اینااومدن منم هیچی پول ندارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من جای تو باشم به پدر شوهرم میگم فلانی پول برام نداشته میخوام برم خوراکی بخرم شما بهم قرض بده تا بیا ...

نمیشه که بعد همه فامیل رو پرمیکنن  ک عروسمون اینجور گفته زشته

همینادیگه میگم یعنی پول نمیده بعد گفته پاشید برید خونه من اینااومدن منم هیچی پول ندارم

وقتی پول نمیده ،دیگه چرا ناراحتی که چی درست کنی 

هر چی تو خونه دارین اونو بخورین

خجالتم بزار کنار ،به پدرشوهرت بگو خرید کنه ،بگو به شوهرت گفتی پول نزده

نمیشه که بعد همه فامیل رو پرمیکنن ک عروسمون اینجور گفته زشته

وا زشت نیست پول نمیده و مهمون دعوت میکنه 

خب برن فامیلو پر کنن ،آبروی کی میره؟

وا زشت نیست پول نمیده و مهمون دعوت میکنه خب برن فامیلو پر کنن ،آبروی کی میره؟

نمیگن ک پسرمون بی عرضه ست میگن عروسمون گدابود هیچی نپخت بخدا انقدر داغونم چیزا که گرونتر شدن من بدتر کلافه شدم برادرشوهرم  پریشب میخاست بره ملک بخره بعد اینا نمیگن اون پسرمون پولداره بریم خونه اون همش میان خونه ما 

بگو تویی که مهمون دعوت میکنی قبلش پول بزن به کارتم برم خرید کنم قومپوز در میکنی دعوت میکنی نه گوشت ه ...

همینو گفتم هزاربار میگه خانوادم مهمون نیستن بگو بالاخره ی کوفتی باید باشه بخوریم دردم بی پولیه وگرنه ب چشمم نمیاد حالا مگه یه پیرمرد و پیرزن چقدرمیخوان بخورن دردم نداری و بدبختیه🥺

ای بابا امان از مرد بی فکر که اصلا هیچی عین خیالش نیست.

میدونی هم ازش بدم یاد هم دلم میسوزه براش هرچی میدوه ب هیچی نمیرسه بعد بعضی مردا فامیل انقدر راحت درامد دارن نمیدونم از شانس منه😔حسود نیستما ولی همین برادرشوهرم پارسال برج ۱۱یه باغ خرید حالاهم میخاد مغازه بخره بعد زنگ زد ب شوهرم ک تو قیمت کن برام  وفلان بعد پدرشوهرم زنگ زد ب شوهرم ک داداشت درگیرزندگی خودشه ویکم دردودل کرد شوهرم جوگیرشد زنگ زد ب مادرش ک بیاید خونه من حتما بیاید تنها نمونید خونه خودتون و فلان☹️هراتفاقی بیفته تواین خانواده جورشو من میکشم