2777
2789
عنوان

ولخرجی🥲🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو بهت حق میدم که با خرید کردن حال و هوای آدم عوض میشه،ولی کلا باید یکم پس انداز برای روز مبادا دا ...

مادر منم همینو میگه میگه به آینده فک کن از این پارچه ها چیزی برات در نمیاد😐😂میگه دیگ مجرد نیستی ازدواج کردی بایدبیشتر به فکر آینده باشی

۸کمه یعنی ؟؟حقوق یه کارگره بعدم هزینه زن خونه با دختر مجرد متفاوته

دختر مجرد؟

من الان ی شهر دیگه دانشجو ام دوست عزیز 

هزینه کتاب و لوازم تحریر و لباس و خورد و خوارک ۸م زیاده؟؟ 

تازه من با دوستام نمیرم بیشتر موقع ها خوش گذرونی چون پدرم با اینکه پولداره خیسه 

الان این زندگیه ایا؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مادر منم همینو میگه میگه به آینده فک کن از این پارچه ها چیزی برات در نمیاد😐😂میگه دیگ مجرد نیستی از ...

ای جانممممم الهی خدا حفظشون کنه، عزیزم مامانت بنده ی خدا راست میگه باید به فکر روز مبادا هم باشی گلم

ای جانممممم الهی خدا حفظشون کنه، عزیزم مامانت بنده ی خدا راست میگه باید به فکر روز مبادا هم باشی گلم

ممنون عزیزم برای همین میخوام برای عید چنددست بگیرم سال دیگ نرم‌خرید لباس ببینم میتونم🤭

برای یه سالم چنددست لباس خونگی و بیرونی بگیرم؟

یعنی چی ؟چقدر ماهیانه میگری پس؟

یعنی اینکه عزیزم همه چی ک پول ماهیانه نیست اولیش اینکه که مستاجریم ماهیانه ۱۵ ملیون بهم میده که خرج میشه اما خود همسر من هیچ پس اندازی نمیکنه 

حداقل تو میگی بابات داره و پولداره کم میده بهت  شاید میخواد یکی دوسال سخت بگذره بهت مستقل بشی عزیزم 

ممنون عزیزم برای همین میخوام برای عید چنددست بگیرم سال دیگ نرم‌خرید لباس ببینم میتونم🤭برای یه سالم ...

فداتشم عزیزمی ،منکه بعید میدونم تا سال دیگه طاقت بیاری و خرید نری😂😂 

فک کنم تو یه سال هر ماه برای خودت لباس بگیری 😂👌😍😘