2821
2789
عنوان

نزن خودتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 155 پست
منم چهارتا دارم 😂😂😂

خخخخخخخ

خوشبختم:)) 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
جالبیش اینجا بود که داشت به ماها میگفت گداگشنه بعد خودشم بهمون حسودی میکرد و حرص میخورد باز ببین چه ...

پاشنه ترکیده.مچ پا کلفت..اینام همون معنی رو میده.تو فیلم شنیدم😂😁

مامان نیستم.سابق.😗😗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاربران گرامی لطفا عقده های حود را اینجا خالی نکنید اینجا سایت عمومی هست ن خونه عروس باتچکر

باچه😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کاربران گرامی لطفا عقده های حود را اینجا خالی نکنید اینجا سایت عمومی هست ن خونه عروس باتچکر

اره جواب اونا رو نمی تونه بده اینجا شیر شده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
😂😂😂😂😂😂😂پس تاپیک دعوای امشبو تومیزنی  البته شوخیه گلم

نه بابا شوهرم وقتی یه چیز جدید میگم چند لحظه فقط این شکلی نگام میکنه😮😮

بعدم میره تو آشپزخونه برا خودش چای میذاره😄😄😄

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
قلاده ببندینش بیارینش 😆😆

میتلسم خواهر خیلی بی ادب بود شخصیت خودشو برد زیر سوال

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ