2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه آدم ویژگی منفی نداشته باشه؟

اتفاقا کاره خوبی کردی که روراست بودی و صادقانه جواب دادی. سعی کن با خودت بودن جذاب باشی نه با دروغ و تظاهر و وانمود کردن، چون آدم تا یه زمانی میتونه نقابش رو حفظ کنه بعد از اون ذاتش فاش میشه.

نه بابا خیلی هم خوب گفتی

میگفتی ویژگی منفی ندارم میگفت خودشیفته است

و عزیزدلم خدا که نییتی بی عیب و نقص باشی

و این جلسه خاستگاری به خاطر اینه که متوجه بشین با عیب های کم کنار میاین یا نه و گرنه با خوبی ها که همه کنار میان و قرار باشه که عیب هاتون رو نگین و فقط تعریف کنید چند وقت دیگه تو زندگی به مشکل بر میخورین

و این چیزی که شما گفتین عیب نیست عزیزم اتفاقا ویژگی مثبته

دوستت? بعید میدونم دوست...

دقیقا باید از نکات مثبت و منفی به همدیگه بگین تا طرف مقابل آگاه بشه، اگه نگی به اصطلاح خودتون « گند» زدید و بر فرض وارد زندگی بشید عواقب اون ویژگی اخلاقی که از طرف پنهون شده  گریبانگیره خودمون و آیندمونه. کارت عالی بود سرتو بگیر بالا✅💚🌱

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

2790
2778
2791
2779
2792