2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 75 پست
من پول دارم ولي گذاشتم واسه روز مبادا البته زياد نيست🙈شوهرم ديگه نه منو ميبره خريد نه بهم پول ميده ...

شوهر منم بهم نمیده منم باهاش دعوا کردم گفتم دیگه با من حرف نزن😡

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
این کدشه . بگو کاپش چنده در کلن رو باز کنم .  اسمش چیه قبول کنم

ببین اینونگه میدارم ،،،،الان نیمه قهرم،،نمیخوام  غروره خودموبشکنم طرفش برم،،،بزارشب حرف زدیم بهش میگم،،فقط اسمشومیدونم،،،،بزگود

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم بهم نمیده منم باهاش دعوا کردم گفتم دیگه با من حرف نزن😡

اخه ما ابان ماه رفتيم قشم يه خرده براي خودم و دخترم لباس گرفتم ولي بيشتر بنجول بود همسرم كلي خريد كرد گفت تا عيد ديگه اسم خريدي نيار ولي من بعدش كلي خريد كردم باز براي همين بهم پول نميده😡😡تو هم سعي كن يه جوري مخشو بزني😜

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
اهان خخخخخخخ . تو خودت بازی نمیکنی ؟ سرگرمی خوبیه 

نه اصلا بلدنیستم سردرنمیارم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
نه اصلا بلدنیستم سردرنمیارم

منم بلد نبودم شوهرم یادم داد . خیلی خوبه من واقعا تنهاییامو بازی کردم و حوصله ام دیگ سر نرفت تااااااا اینکه با نی نی سایت اشنا شدم . ولی هنوزم بازی میکنم 😆 خیلی خوبه حالا اگ نصب کردی بیا باهم باشیم 😍😚

اخه ما ابان ماه رفتيم قشم يه خرده براي خودم و دخترم لباس گرفتم ولي بيشتر بنجول بود همسرم كلي خريد كر ...

نه بابا شوهر من پولاشو قایم میکنه خوش به حالت😳

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
نه بابا شوهر من پولاشو قایم میکنه خوش به حالت😳

منم شوهرم يه زماني اينجوري بود ولي من چون ارايشگاه نميرم هميشه پولشو ازش مي گرفتم پس انداز مي كردم مثلا ميشد ماهي ٩٠تومن با اون پول يه خرده از چيزايي رو كه احتياج داشتم مي گرفتم ولي چند وقته گفتم بهم پول تو جيبي بده سر ماه البته با چند بار بحث و دعوا قانع شد،حالا راضيم ازش😍😁

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
منم شوهرم يه زماني اينجوري بود ولي من چون ارايشگاه نميرم هميشه پولشو ازش مي گرفتم پس انداز مي كردم م ...

😍😍😍😘😘موفق باشی عزیزم اخه شوهر من خسیسه 

قربونت ،همچنين چند وقته ازدواج كردين؟؟

ده سال هست

كم كم روش كاركن عزيزم انشاءالله كه درست ميشه

باشه عزیزم شما چند ساله ازدواج کردین شوهرت پولدار هست