2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت چیکارکنمم

خواهش میکنم

پاکش کردن دیگه نیست عکست 

نکن عزیزم  تو این سن دوست داری بقیه ببیننت و ازت تعریف کنن ولی به عواقبش نمی ارزه ... حداقل روبیکا و اینستا بزاری یکم شخصی تره 

اینجا اصن جاش نیست

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

من شبیه خانم کوچیک تو پس از بارانم همه میگن

من چش و ابروم میگن شبیه اونی کشیده س ابروهام

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خواهش میکنمپاکش کردن دیگه نیست عکست نکن عزیزم تو این سن دوست داری بقیه ببیننت و ازت تعریف کنن ولی ب ...

اینستاگرام ازش متنفرم روبیکا هم بیشتر ممنونم ازتون زنده باشی

عکس بزار

تا به حال عکس نزاشتم الانم جرئت ندارم

همون خانم کوچیکو تصور کن با چشمای روشن😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من چش و ابروم میگن شبیه اونی کشیده س ابروهام

منم ابروم پر و کشیده اس

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عزیزم ممنونم از خبرت پس خوشگلی حسابی 😍

نمیدونم بیشتر حس میکنم معمولی ام

اینستاگرام ازش متنفرم روبیکا هم بیشتر ممنونم ازتون زنده باشی

سلامت باشید 

پیجتو شخصی کنی و از قسمت تنظیمات پیام هاتو ببندی که جز فالوورات کسی نتونه بهت پیام بده راحتی دیگه امنیت داره