2821
2789
عنوان

عکس پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم همین حسو دارم خاهر

ببین من ازتو بزرگترم مطمنم میخای بگم راه راست  چیه 

راه راستو برو تا موفق بشی  راه راست برای یک دختر متین وسربلند حفط حیا نجابت هست چطور میگیم یک مرد جنتلمن دختر جنرال هم هست ها واون دختر ایده ال هیچ وقت خودشو هم شان چنین مردهای غریبه وناشناس نمیدونه  

محاله که کسی بتونه حتی به ملکه نزدیک بشه  

سکوت خنده در حد لبخند وحرکات عیر عادی نداشتن وانگشت نما نبودن ۴ اصل برتری یک انسان کامل هست 

ببین من ازتو بزرگترم مطمنم میخای بگم راه راست چیه راه راستو برو تا موفق بشی راه راست برای یک دختر ...

خیلی قشنگ گفتی عزیز دل.. ولی قضیه به من مربوط نیست و من فقط طبق چیزایی که شنیدم ی سری دختر درگیر این و امثال این شدن عکسشو گذاشتم:) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

[QUOTE=372093494]خیلی قشنگ گفتی عزیز دل.. ولی قضیه به من مربوط نیست و من فقط طبق چیزایی که شنیدم ی سری دختر درگیر این ...[/QUOTEمن انچه شرح بلاعت بود گفتم وازشماهم میخام اگر کسی راه را اشتباه رفت بدین ترتیب راهنمایی کنی تا کسی در منجلاب نادانی نیفته چراکه باعث رنجش خودش میشه

[QUOTE=372093494]خیلی قشنگ گفتی عزیز دل.. ولی قضیه به من مربوط نیست و من فقط طبق چیزایی که شنیدم ی س ...

تا اونجایی که حرفام تاثیری داشته باشه و گوش بگیرن چرا که نه.. 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️