2777
2789
لرا‌ زن دوست نیستن اتفاقا خیلیاشون اصلا زن اولویتشون نیست و خانواده و خصوصا مادرشون اولویتشونه

زن دوست نیستن یعنی محل نمیدن؟

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشنا نشدم از فامیلای شوهر خالم هستتو عروسی دیده بود منو همین چند وقت پیش

خوب هستن معمولا اما راجب رسومات و فرهنگشون زیاد تحقیق کن چون من واقعا با فرهنگشون کنار نمیام و اذیت میشم در صورتی ک همسرم نسبتا اوکی هست

اره پشیمون شدم

ازدواج با قومیت دیگه سخته 

ما خودمون عادت داریم به رفتارامون چون تو این جو و فرهنگ بزرگ شدیم 

ولی برا یکی با فرهنگ متفاوت خیلی سخته 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

خوب هستن معمولا اما راجب رسومات و فرهنگشون زیاد تحقیق کن چون من واقعا با فرهنگشون کنار نمیام و اذیت ...

اره من الان داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم خیلی رو پوشش حساسن و .... 

منم دختر آزادی هسم نسبتا تو پوشش 

زن دوست نیستن یعنی محل نمیدن؟

خیلیا خانوادشون زنشونو اذیت میکنن‌ ککشون‌ هم نمیگزه‌ تازه طرف خانوادنشونم میگیرن 

این از محل ندادن هم بدتره‌ 

خیلیا خانوادشون زنشونو اذیت میکنن‌ ککشون‌ هم نمیگزه‌ تازه طرف خانوادنشونم میگیرن این از محل ندادن هم ...

این بده🥀

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

شوهره دوستمم همینجوریه

پدر منم خیلی سال اینطور بود متاسفانه‌ حالا سه چهار ساله تغییر کرده‌ 🥲

من واقعا از شوهر شانس آوردم اصلا اینطور نیست 

اره من الان داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم خیلی رو پوشش حساسن و .... منم دختر آزادی هسم نسبتا تو پ ...

نه اتفاقا طایفه همسر من اینجوری نیستن برعکس عروسیا مختلط هست ک من بااین موضوع مشکل دارم یا مثلابرای عروسی و عزا تا هفت نسل توقع دارن بری انگار دوران مادربزرگامون و همش اهل مهمونی هستن حتی یک هفته هم میان میمونن و از تو هم توقع دارن اینا اختلاف فرهنگی منو همسرم هست البته تحقیق کن شاید برای اونا متفاوت باشه 

نه اتفاقا طایفه همسر من اینجوری نیستن برعکس عروسیا مختلط هست ک من بااین موضوع مشکل دارم یا مثلابرای ...

ببین پرسیدم از خالم الان 

لر نهاوند هستن...

خیلی ازشون شنیدم نمیدونم بگن بیان آشنا بشینم یا نه