2777
2789
ههه مرد زرنگت غیب شد😝

رفته خودشو شارژ کنه بچم پشتش حرف نزن میزنمتا🤤🤤🤤

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کی خواستم بزنم تو خواستی چشامو دراری حالا که میخوای باشه همونجا وایساااا اومدم

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ بیاااا 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

هرکی دعوا داره بگه میرم با کریم میام

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اگه به باباش نگفتم یه اشی براش نپختم🤣

بگو مگه اینکه تو ازم دفاع کنی 🥹🥹🥹🥹

ببین خرگوش کوچولو برو هویجتو گاز بزن این حرفا و حرکات احساساتتو خراش دار میکنه من لااااتماااا من لاا ...

از لات فقط لهجه رو داری کوشولووو لوپتو بکشمممم شنبه امتحان داری برو درستو بخون معلمت نزنتتا

.🌱.

زیر سایه شب های جمعه باشی ای مطهره جانم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای نمیخوام تموم کنممم

آخر این دوستی روشنه  حالا ببین 🤣🤣🤣🤣