2777
2789
برای دعوا زیادی مهربونی 😝

😂😂😂😂

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیا شروع کنیم پسچرا تو تاپیکی من اومدم تو هم اومدی خجالتم خوب چیزیه والا

تو خجالت بکش تعقیبم میکنی از این تاپیک ب اون تاپیک پشت سرمی نکنه  میخوای خفتم کنی   از این فکرا نداشته باشی ک شووووعرم  اینجاس ها 🤣🤣🤣🤣🤣😅😉

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

یکم غلیظ تر کن🤣فوقش استغفار میکنی🧕🏼🤣🤣

توهم جواب بده من بیوفتم رو غلتککک😪

ببین کوچولو نمیدونم بزرگی کوچولویی حد خودتو نگه دار

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

دلم یه همچین تاپیکی میخواست. اسی دمت گرم . یه دوست میخوام اینجوری باهم حرف بزنیم🤣

🤝🤝🤝👐🫶

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

تو خجالت بکش تعقیبم میکنی از این تاپیک ب اون تاپیک پشت سرمی نکنه میخوای خفتم کنی از این فکرا نداش ...

ادم قحطه بیام تورو خفت کنم ناناسی خانوم تو برو شوعرتو پیدا کن کسی خفتش نکنه

ادم قحطه بیام تورو خفت کنم ناناسی خانوم تو برو شوعرتو پیدا کن کسی خفتش نکنه

چشاتو درمیارم هاااا 😎🤓

به توچه خواهرم سرت را از بقیه بکش بیرون چه معنی داره؟؟ لبت را گاز بگیر ای دخترک با ک تحقیر

هی هی درست حرف بزناااا من لااااتما منننن لااااتماااا