2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ناخن کارم ۲ جلسه دیگه کلاسام تموم میشه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

خوب کارت خوب نیست چرا اول آموزش نمی‌بینی باید کلی تمرین کنی تا تمیز بزنی به نظر ناخون کاری کار حساس و ظریف هست چون باید وقتی سوهان می‌کنی تمیز باشه لاکت تمیز باشه اینا تازه مشتری هم باید راضی باشه دیگه نمیشه که تر بزنی که فقط پول بگیری چون این بالا سر خودم آمده 

اعتماد به نفس داشته باش قشنگم الان بگو ببینم چطوری لاک ژلو خشک کردی؟

گذاشتم یووی

سه باز زدم لاک گزاشتم اون تو ولی اینجوری شدن

میگم از این پلی ژل رنگیا بگیرم دیگه لاژم نباشه لاک بزنم💔

کارم زیاد خوب نیست دوست ندارم مشتریم ناراحت شه

کارت خوبع پیش ازایشگری الان که کارش زیادع برو یه میز بردار پول کمتر بگیر کم کم پیشرفت میکنی حرفه ای میشی ،همه که ازاول کارشون عالی نبودع که

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
با پودر میزنی یا ژل؟

هر دو

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.