2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید.... میتونم بپرسم شما تا حالا با وج ها یا همون 1 2 3 های معروف کار کردید ک بتونیم از تجربی ...

سلام عزیزم. یک دو س معروف نداریم یک دو س ها همون n پترن ها هستن. این ها از اصول اولیه خطوط روند کلا پرایس کلاسیک هس. خط روند. کشیدن های و لو. پنجاه درصد ها . باورکن حتی دیگه حال توضیح کامل ندارم .خسته ام از تایپ و توضیح طولانی. پرایستو قوی کن. پرایس کلاسیک 

سلام تو این مدت تو نستید به سود مستمر برسید؟ من اموزش دیدم اما نمودار میبینم گیج میشم.واقعا نمیدونم برای این کار ساخته شدم یا نه؟ از کجا بفهمم؟ میترسم عمرم رو الکی تلف کنم درحالی که میتونستم مهارت دیگه ای یاد بگیرم...

سلام تو این مدت تو نستید به سود مستمر برسید؟ من اموزش دیدم اما نمودار میبینم گیج میشم.واقعا نمیدونم ...

سلام. بله.

اگه علاقه نداری بزار کنار. اگه فقط بخاطر پول دراوردن اومدی بزارش کنار چون علاقه هم شرطه. اگه تحمل ضرر نداری و عصبی میشی بزارش کنار. اگه نمیتونی بعد صدبار شکست دوباره پا شی پس بزارش کنار. این شغل واسه کسایی مناسبه ک خیلی پرو و سمج هستن.پشتکار زیاد میخاد. خیلیم پشت کار میخاد. مسیر ساده و همواری نیست. اگرم با اموزش دیدن میشد تریدر شد الان همه تریدر بودن. اموزش دیدن قدم اول از ده قدم هست. مابقی تجربه خلاقیت تجربه و دیدن چیزهایی هست ک قبلا نمیدیدی .نمیدیدی چون تجربه نداشتی. حالا خودت ببین مرد میدون،هستی یا ن.

ممنون .جسارتا الان سودتون‌ماهی چه قدر هست

حالا فکن من ی رقمی گفتم شماهم فهمیدی. تو مسیرت موفقیتت ایندت تاثییر مثبت داره؟  فکن من بگم درامد ندارم. ایا باعث میشه منصرف بشی؟ اگه جوابت اره هست پس برو سراغ ی حرفه دیگه . این سوال پرسیدی من ازالان بگم بدرد اینکار نمیخوری

حالا فکن من ی رقمی گفتم شماهم فهمیدی. تو مسیرت موفقیتت ایندت تاثییر مثبت داره؟ فکن من بگم درامد ندا ...

اره برام‌مهمه شما بعد چهار سال یا پنج سال به چه سودی در ماه رسیدید من نه شمارو میشناسم که بخوام فضولی کنم تو درامد زندگیت و از زندگیت سر در بیارم و اگه میشناختمت احتمال زباد ازت نمیپرسیدم ولی برای خودم میخوام بدونم که بعد چهار پنج سال تلاش تو این کار چه ثمری  برای کسی که بنظر خودش موفق بوده داشته  که پیش خودم ببینم ارزش اینهمه جنگیدن رو داره یا نه. نمیدونم چرا انقدر بهتون برخورد میتونستید راحت بگید نمیگم یا اصلا جواب ندید.بهر حال موفق باشید 

اره برام‌مهمه شما بعد چهار سال یا پنج سال به چه سودی در ماه رسیدید من نه شمارو میشناسم که بخوام فضول ...

بمن برنخورد. طرز فکرت از پایه غلطه.اینکه بگی فلانی بعد چندسال درامدت چقدره .طرفم بگه من درماه بیست هزار دلار یا n میلیون دلار درامد دارم. شماهم بگی واای چقد خوووووب منم بیام تو این کار😐حالا اگه بگه من بعد چندسال درامد ندارم شما میگی وااای چقد بد پس من نمیام تواین کار. این یعنی اینکه ملاک ورود ب این حیطه درامد بقیس. ملاک ورودشما باید علاقه علاقه و عشق خالص ب کارت باشه.اینکه من عاشق این شغلم.حتی اگه صدنفر تواین بازار موفق نشدن برام مهم نیست. من عاشق تریدم و باید یادبگیرم. روزی ک من وارد این بازار شدم. هرکی متوجه میشد میومد منو نصیحت میکرد ک نمیشه ازش پول دراورد. فلانی باخت داد. فلانی عمرشو گذاشت زندگیش رفت فلانی اینجوری شد اونجوری شد. این بازار واس ادمای خاصه .واس گرگ هاس و ازین قبیل حرفا. ولی من برام مهم نبود چون عاشق این کارم.عاششق تحلیل و ترید بودم. تسلط ب مرور زمان اومد و همراهش پولم باخودش اورد. حالا اگه شما عاشق اینکار نیستی نمیتونی از پسش بربیای.مسیر یادگیری و تسلط اصلا اسون نیست.عاشق نباشی نمیتونی بمونی. توی هرکاری مهارت باشه پولم همراهش میاد. شما دست رو هر شغلی بزاری توش بهترین شو پولم همراهش میاد. تریدر داریم بعد هفت سال اه در بساط نداره.تریدر داریم داره شاهانه زندگی میکنه. این شغل ب کسی ضمانت نمیده ک پولدارمیکنه. ازهرده نفر راحت هفت نفر تو درودیوارن.انقد ک دربارش جک ساختن و مسخره میکنن . اینوهم بگم. سختی ک تو این راه میکشی سخت ترین شروعیه ک تو تمام مشاغل میتونی داشته باشی. فقط ی ادم عاشق تا ته مسیر میمونه. مابقی وا میدن و تسلیم میشن میرن سراغ پکیج فروشیو این چرتوپرتا.