2777
2789
عنوان

زندگیتون بعد دانشگاه رفتن تغییری کرد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 23 پست

اگر ازدواج نمی‌کردم بله تغییر میکرد

اگر تو سن کم عاشق نمیشدم، و مدرکمو نمیبوسیدم بزارم کنار، 

اگر اونموقع بحرف همسرم گوش نمیکردم،و شاغل میشدم

اگر اصرار میکردم بهش که نمیخام بشینم تو خونه، میخام کار کنم، میخام دزسمو ادامه بدم

میخام منم رزومه پر وپیمون داشته باشم مثل خودت

اگر صبح تا شب نمیشستم نمیپختم، از اجتماع دور نمی افتادم،

اگر می‌فهمیدم ، باید برای خودم اهداف شخصی داشته باشم،

اگر احساس گناه نمی‌کردم اینکه اهداف خودمو دنبال کنم وقتی ازدواج کردم

بله صد درصد تغییر میکرد

نه اینکه چشمم به دست ایشون باشه

نه اینکه تا بگم میخام برم کار کنم، بواسطه سرپرستی بچه هام خیلی زیرپوستی ،تهدید بشم

و خیلی چیزای دیگه

اره خیلی

با تجربه تر شدم

دیدم باز تر شد

خیلی عوض شدم شخصا

فهمبدم جامعه اونی نبود الزاما که توی خونه ی خودم دیدم و یه سری فکرام اشتباه بود یه سری درست

کلا زندگیمو عوض کرد

تا شقایق هست زندگی باید کرد🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلیبا تجربه تر شدمدیدم باز تر شدخیلی عوض شدم شخصافهمبدم جامعه اونی نبود الزاما که توی خونه ی خو ...

چه جالب اکثرا همه اینو گفتن 

خودمم همینجوری فکر میکنم که آدم دیدش عوض میشه و بیشتر با مسائل جامعه روبرو میشه

چه جالب اکثرا همه اینو گفتن خودمم همینجوری فکر میکنم که آدم دیدش عوض میشه و بیشتر با مسائل جامعه روب ...

خیلی وقتا فکر میکنی جامعه همینیه که توی خونه شماست با همین افکار

بعد میبینی نه

گشترده تر

الزما هر چی مادر پدرت گفتن و عقیده دارند درست نیست

ین سریش هم واقعا درسته

ستت میاد واقعیت زندگی🙂

تا شقایق هست زندگی باید کرد🍓

برای من عالی بود، خیلی از دوستام رفتن و متاسفانه افت کردن از لحاظ شخصیتی و یجورایی کارای بدی که نمیتونستن قبلا انجام بدن رو انجام دادن

ولی خب من یه خطی رو برای خودم مشخص کردم و اون مسیر و طی کردم خیلی از لحاظ سبک زندگی بهتر شدم، کارهای زیادیو انجام دادم، خانوادم خیلی بهتر شد رفتارشون باهام مخصوصا که خوابگاهی و راه دورم، و واقعا دارم مفید میگذرونم وقت و زندگیمو

از امکانات دانشگاهم استفاده میکنم و از آدما هم فاصله گرفتم مگر در موارد ضروری، ضمنا تو حاشیه های دانشگاهم نیستم این خیلی کمک کنندست

برای من عالی بود، خیلی از دوستام رفتن و متاسفانه افت کردن از لحاظ شخصیتی و یجورایی کارای بدی که نمیت ...

خیلیم عالی

اره بنظرم این خیلی مهمه که درگیر حاشیه ها نشی

2790
2778
2791
2779
2792