2777
2789

اینایی که مو طلایی و چش رنگین چه نژادین اصلن ایرانی بودن برا اینا حکم شوخیه😭😂

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
فک کن چهل میل پول بدی برا این که بفهمی نژادت چیه 😐در هر صورت هیچ ادمی ژن خالص نداره و همه ی انسان ه ...

اصلا به چه دردی میخوره 😐

اصلا گیریم نژاد من میخوره به شاهان زندیه و قاجاریه

میخوان بگن بیا حکومت کن؟؟ 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دیگه قاطی پاتی شدیم حسابی

مغول و عرب و ..

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مشخص نیست

اون هایی هم که میگن آریایی هستیم اصلا منطقی نیست صرفا از رو دوست داشتنه

چون تو طول تاریخ هزاران جنگ و مهاجرت و رفت و آمد کشور ها تو ایران بوده و تلفیق نژادی صورت گرفته

تنها چیزی که می دونیم اینه که ایرانی هستیم😁

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بامزس به نظرم اگه پول داشته باشی😂آره دیگه خالص که نداریم اصلامثلا میزنه انقدر ایرانی انقدر نمیدونم ...

چن وقت پیش یه جا خوندم که نوشته بود از ایران استان فارس بین تست هایی که دادن ۸۹ درصد ژن ایرانی داشتن که میشه بیشترین  ژن ایرانی بودن و کم ترینش هم با ۵۶ درصد استان گیلان 

اسم مجله یا سایتی که این اطلاعات رو داده بود هم لایف اندومی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چن وقت پیش یه جا خوندم که نوشته بود از ایران استان فارس بین تست هایی که دادن ۸۹ درصد ژن ایرانی داشتن ...

چه جالبببب

من گیلانیم🤣

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چه جالببببمن گیلانیم🤣

ای بابا☠️😂

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

دونستنش اینقد مهم و واجبه؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اصلا به چه دردی میخوره 😐اصلا گیریم نژاد من میخوره به شاهان زندیه و قاجاریهمیخوان بگن بیا حکومت کن؟؟ ...

اره والا

ولی کاش ب قاجار نخوره 😐😂

اره والاولی کاش ب قاجار نخوره 😐😂

😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم