2777
2789
عنوان

برادرزادم داره دو زبانه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 115 پست

وای چه خوب این خیلی خوبه که دو زبانه بشه ضریب هوشی بچه های دوزبانه خیلی بالا میره بابا فارسی تو ذات ما ایرانی هاست یاد میگیریم مدرسه و مهد و خیلی جاها اجتماع کاش منم شوهرم تبریزی بود دلم میخواست یاد بگیرم شوهر منم کورده من ترکی بیشتر دوست دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مهد و مدرسه مجبوره یاد بگیره نگران نباش، مگه خانمش فارسی الان بلد نیست که نگرانی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه های دو زبانه باهوش تر میشن چون هم زمان دو زبان رو یاد میگیرن

دقیقا همینطوره من خودمم فارسم ولی ترکی آذربایجانی خیلی دوست دارم بنظرم خیلی هم سخته همسر منم کورده دوست دارم بچم یاد بگیره کوردی

خیلی خوبه دوتا زبان یاد می گیره 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وای چه خوب این خیلی خوبه که دو زبانه بشه ضریب هوشی بچه های دوزبانه خیلی بالا میره بابا فارسی تو ذات ...

خداروشکر😭خیلی نگران بودم آخه   خود عروسمون میگفت خواهر برادرم فارسی بلد نبودن رفتن مهد تازه یاد گرفتن     استرس گرفتم فارسی بلد نباشه دیگه سمت ماها نیاد

خوب زبانمون هست ، ترکها یه زبان بیشتر از فارس ها بلدن و انگلیسی رو هم راحت تر از تک زبانه ها یاد میگ ...

تازه ما بهتر میتونیم انگلیسی حرف بزنیم چون لهجه ترکی به انگلیسی نزدیکتره🦦

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

ببین قدیم یه همسایا داشتیم تبریزی بودن تا ۸ سالگی پسرش هم تبریز بودن بچه هاش اصلا فارسی نمیفهمیدن اومدن تهران پسره کلاس دوم باید میرفت ولی چون فارسی هیچی بلد نبود مجبور شدن مجدد اول رو بخونه  ، حتما بگو باهاش فارسی هم صحبت کنن در اینده بچه اسیب میبینه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

حالا من ترک تبریزم

با بچه هام اول فارسی صحبت کردیم خوب هم یاد گرفتن ولی خوب منو شوهرم یا توجمع های فامیلی ترکی حرف میزنیم بچه ها هم از راه شنیداری اونم یاد گرفتن

ولی خوب یه سری ادما فارسی حرف زدن بچه هامو مورد تمسخر قرار میدن بخاطر تعصب الکی رو زبان ترکی