2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فردا نوبت دکتر دارم. دهانه رحم باز شده باشه با درد همراه نیست؟چون اصلا دردی ندارم

من کلا دردی نداشتم وقتی اینجوری شدم دو روز بعدش زاییدم،همچنان هم دردی نداشتم،ولی چون حرکات بچم کم شده بود سزارین شدم،بند ناف دور گردنش بود

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
من کلا دردی نداشتم وقتی اینجوری شدم دو روز بعدش زاییدم،همچنان هم دردی نداشتم،ولی چون حرکات بچم کم شد ...

وای نه. خداکنه برا من چیزی نباشه و به موقع دنیا بیاد

به نظرم نه من نه دوستای دیگه هم تخصص نداریم هم از پشت نت که نمیدونیم شما وضعیتت چطوری هست بارداری هم شوخی برداردنیست کاشدمیرفتیداوژانس اگر رنگش ترشحت بیشتر بشه البته توصیه برای رفتن به اوژانس هم خیلی سخته چون ممکنه دستکاری کنن بدتر بشه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
به نظرم نه من نه دوستای دیگه هم تخصص نداریم هم از پشت نت که نمیدونیم شما وضعیتت چطوری هست بارداری هم ...

فعلا که دیگه ترشحی نداشتم. اورژانسم میترسم برم دستکاریم کنن

فعلا که دیگه ترشحی نداشتم. اورژانسم میترسم برم دستکاریم کنن

خوب اگه نداشته که انشا الله موردی نیست امروز رو بیشتر مواظبت کن استراحت کن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
وای نه. خداکنه برا من چیزی نباشه و به موقع دنیا بیاد

انشاالله به موقع زایمان کنی ولی هفته های آخر خیلی حواست به حرکات بچه باشه

باشه عزیزم. حرکاتش که خیلی خوبه حتی صبحم اینجوری شد اول حرکاتشو زیر نظر گرفتم

نگران نباش،من هفته ۴۰ بودم که زاییدم،تو هنوز جا داری

من فقط به خاطر اون ترشحه ترسیدم

نه اگه همه چیز بخصوص حرکاتش عادی باشه نگران نباش،چون یه مخاط دهانه رحمو در طول بارداری میپوشونه که بچه و کیسه آب عفونت نگیرن،این مخاط صورتی و گاهی قرمز رنگ چند هفته زودتر خارج میشه و گاهی چند روز قبل زایمان،اگه بری دکتر انقد دستکاریت میکنن که بدتر زایمانت میگیره،حداقل تا آخر ۳۷ هفته صبر کن کا بچه رسیده بشه قشنگ،ولی بهداشتو بیشتر رعایت کن،نزدیکی هم نکن که عفونت ندی به خودت و بچه،

نه اگه همه چیز بخصوص حرکاتش عادی باشه نگران نباش،چون یه مخاط دهانه رحمو در طول بارداری میپوشونه که ب ...

باشه مرسی عزیزم. چون میخوام سزارین بشم به خاطر همین دکتر معاینه لگن نمیکنه به همین خاطر میخوام تا فردا صبر کنم پیش دکتر خودم برم

باشه مرسی عزیزم. چون میخوام سزارین بشم به خاطر همین دکتر معاینه لگن نمیکنه به همین خاطر میخوام تا فر ...

همون بهتر معاینه نکنه،بچه اولته؟ چجور برات سز نوشته؟