2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 33 پست
بنظرم شوهرت لجبازي ميكنه والا من دوراه فكرم رسيد اول اينكه به خانوادت بگي مثلا بابا داداش عمو همه ...

آره من خیلی بحثو گندش میکنم و کشش میدم اینم میدونم ک خودم یاعث عصبانیتش شدم ولی اول اون مقصر بود ک منم کوتاه نیومدم

یه روز یه کفش قشنگ دیدم خیلی ازش خوشم اومد، با اینکه برام تنگ بود وپامو میزد خریدمش، فروشنده گفت نگران نباش جا باز میکنه، مدتها گذشت اما اون کفش جاباز نکرد، با خودم گفتم تو مسیرای کوناه میپوشمش، اما باز اذیتم میکرد، پاهامو زخم میکرد ولی من خیلی دوستش داشتم، بالاخره یروز اون کفشو کنار گذاشتم امید من واس جا باز کردن اون کفش بی مورد بود ، اون کفش سایز پای من نبود ازاون کفش هیچی واسم نموند جز زخمایی ک رو پام گذاشت ، بعضی از آدما همینطورن باید کنار گذاشتشون چون ب سایز قلبت نمیخورن حالا هرچقدرم دوستشون داشته باشی آخرش فقط زخماشون به جا میمونه

الان ب نظرت اون اسی ک اول گفتم و بهش بدم؟؟؟

یه روز یه کفش قشنگ دیدم خیلی ازش خوشم اومد، با اینکه برام تنگ بود وپامو میزد خریدمش، فروشنده گفت نگران نباش جا باز میکنه، مدتها گذشت اما اون کفش جاباز نکرد، با خودم گفتم تو مسیرای کوناه میپوشمش، اما باز اذیتم میکرد، پاهامو زخم میکرد ولی من خیلی دوستش داشتم، بالاخره یروز اون کفشو کنار گذاشتم امید من واس جا باز کردن اون کفش بی مورد بود ، اون کفش سایز پای من نبود ازاون کفش هیچی واسم نموند جز زخمایی ک رو پام گذاشت ، بعضی از آدما همینطورن باید کنار گذاشتشون چون ب سایز قلبت نمیخورن حالا هرچقدرم دوستشون داشته باشی آخرش فقط زخماشون به جا میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتما بده . منتظرم 

سلام ب شوهرم اس دادم اونم اس دادگفت شب میام دنبالت برگردیم گفتم ن اول باید حرف بزنیم اونم گفت باشه برگشتنی حرف میزنیم منم گفتم ن اول میای من میام پایین تو ماشین حرف میزنیم اگ ب توافق رسیدیم میام خونه گفت باشه

سلام ب شوهرم اس دادم اونم اس دادگفت شب میام دنبالت برگردیم گفتم ن اول باید حرف بزنیم اونم گفت باشه ب ...

وای جدی چه خوب الان برگشتی یعنی😍

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792