2777
2789
مریوان 💖💖ای لهجه ای مه لگل ایوه فرق دکات وایه چون امه نالین منیش امه دلین امنیشدمهوه بزانم فرق لهج ...

فرقی هیه لهجه سورانی توزه نرم تره بنیام زو تر حالی ابه لی بلام من عاشقی لهجه ای ایوم زور جوان قسه دکن😘😘😘

😐😐😐😐اوووم

کوفت بخند ازینا بزار ☺😊😚😘😍🤗

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلکی شنویی پسیک سوال بهجه ای مه لگل ایوه فرق دکات؟

منظورت لهجه یه؟؟؟؟ 

فرقیان کمه ،،فقط من زبانی لای ایوه‌م زور په شیرینه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

😒😂خیلی اذیتم میکنه گازم میگیره نمیگه درد میکنه به اینم میگن شوهر اخه

😐😐 چیکارش داری بنده خدا رو پس واس چی گرفتت لابد خوشکلی گاز میگیره دیگه 😅🤣🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

کوفت بخند ازینا بزار ☺😊😚😘😍🤗

حوصله واعصاب ندارم دیشب تاصب بیداربودم مسو دیشب تاصب فقط زر زده باگوشی کلا اعصابم ریدمانه امروز باید برم سرخاک برم عیادت مادرشوهرخاهر شنبه میرم روستا!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

طاهره خانم تازه فوت کرد رو میشناسید ببخشید فضولی میکنما😅😅چون فامیلای شوهر خالمم اونجان من همه مردم ...

نه بابا از کجا بشناسم شوهر خاهرم اونقد فامیل داره نصفشو نمیشناسم 😂

☺ شما به همه کوردای اینجا میگین شکاک در اصل همشون شکاک نیستن کرمانجیم ولی مادرم میگه هر وقت میرفتیم ...

دراصل زبان کرمانجی خیلی سخته ولی ماتشخیص نمیدیم چون دوروبرما شکاک وهرکی خیلی زیاده

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹