2789
عنوان

حاجتروایی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 79 پست
سرمایه شروع کارم هر چه سریع تر جور بشه اسمم فاطمه 💛

انشاءالله عزیزم خدا از خزانه غیبش براتون بخاد تا سرمایتون جور بشه و اینده موفقی داشته باشین 

۳۰ذکر یا فتاح

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ازت قبول کنه. إن شاءالله همه حاجت های دلت برآورده به خیر بشن و عاقبت به خیر بشی. 🌸اللهم صل علی ...

مرسی عزیزم قبول حق انشاءالله❤️❤️مرسی بابت دعای زیبات

انشاءالله خدا به دست آقا صاحب الزمان تمام مشکلاتتون رو حل کنه و و خواسته هاتون بشن داشته هاتون

۳۰ذکر یا فتاح

انشاءالله عزیزم خدا از خزانه غیبش براتون بخاد تا سرمایتون جور بشه و اینده موفقی داشته باشین ۳۰ذکر یا ...

خدا خیرت بده 💞

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

قبول باشه لطفا برای سلامتیم دعا کن 🙏

قبول حق 

چشم انشاءالله هرچه سریعتر لباس عافیت بپوشی عزیزم 

۳۰ذکر یا فتاح

مرسی عزیزم قبول حق انشاءالله❤️❤️مرسی بابت دعای زیباتانشاءالله خدا به دست آقا صاحب الزمان تمام مشکلات ...

خواهش میکنم دوست خوبم. 

الهی آمین.

من هم از شما ممنونم. 😍

خدا دلت رو شاد کنه. 💚💚💚

توروخدا شمارو ب حضرت مهدی برای من دعا کنید حاجت دارم خیلی نذرونیاز کردم لطفا اسمم فروزانه

انشاءالله تو این روز عزیز حضرت مهدی حاجت دلتو بده و امیدتو ناامید نکنه خدابا دست ایشون مشکلتون رو حل کنه

۳۰ذکر یا فتاح