2777
2789

که کاش یه خانواده خوب داشتم حداقل درکم می‌کرد همین چیز خاصی ازشون نمیخوام هیچ وقت نگران آیندم نبودن وقتی میبینم خیلی ها از هم سن سال های خودم میگن با حمایت خانواده رسیدیم به اینجا و من فاقد این موضوع هستم  درد میکشم چرا تبعیض باید باشه مگه منم انسان نیستم پس کو خدا که میگه عدالت عدالت یعنی برابری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ انتظاری داری از خانوادت که براوردش نکردن؟

خیلی چیزها ‌که مورد سرکوب خواسته هان قرار گرفتم  اولیش درکم ‌کنن از کوچیکی تد سختی بودم بخاطر شرایطشون حتی نتونستم دانشگاه درس بخونم  بعد از فوت پدرم   ‌از خیلی از حق ها محروم شدم

ببین بهت حق میدم اما شرایط ها باهم متفاوت هست گاهی یکی ظرفیت و استعداد داره یکی تلاش و یکی حمایت 

حمایت خیلی خوبه اما تلاش و استعداد خودتم مهمه امیدوارم همه شرایط ها برات مهیا بشه حسرت آنچه که مردم دارن نخور شاید شما چیزی داری تو وجودت که همون اشخاص به شما حسرت میخورن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
یه متنی خوندم که هیچ وقت هیچ وقت خودتون رو با کسایی که خانواده حمایتگر دارن مقایسه نکنیدفقط خودت آسی ...

خب در اینصورت باید مستقل بشی چون دیگه خانواده معتی مفهمومی نداره باید رو پای خودت وایسی و هرکسی ادعا کرد گفت ما پشتت بودیم  جوابشو بدی از این دروغها بدم میاد

از# _مقایسه خود با افرادی که خانواده حمایتگر دارند دست بردارید ☝️

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید