2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا خب تو هرتاپیک میزاری جوابتو میدن ول کن نیستیخاهر من باید به نینی یار بگی روزای زوججوابای مارم ب ...

دنبات چی میخام باشم بنظرت ؟ آخه یکی نیس درست جواب بده اون که پاک می‌کرد مال قبلا بود الان پاک نمیکنه تکلیف ماها چیه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اره منم همینو میگم . ولی میترسم پولمو تبدیل به دلار و طلا کنم ضرر کنم بدتر پشیمون شم

باید پرس وجو کنید بعد عید دلار گفتن حتما بالا۱۰۰ ت نزدیک هم شدیم الان باز قیمت طلا اومده پایین درح۶ باقی میمونه ولی دوبار اوج میگیرع شدید ریسک کن یا ضرر سال بعد پایان اخر سال طلا شده ۷ ونیم

دنبات چی میخام باشم بنظرت ؟ آخه یکی نیس درست جواب بده اون که پاک می‌کرد مال قبلا بود الان پاک نمیکنه ...

خب 

یه وقتایی پاک میکنه یه وقتایی نه 

نگا میکنع به تاپیک اگه ضروری بود پاک کردنش و اطلاعات خصوصی داشت پاک میکنه

حقیقتا دلم برای همیشه برات تنگ میمونه.. 🖤

طلا و سکه ک خیلی گرونه وسعم به اونا نمیرسه مگه دلار بخرم

اسی من ۵۷۰۰ به سوهرم گفتم بخریم گوش نکرد الان پشیمون حتی تو ۴۷۰۰ هم بازور بردم کمی خریدم تو خودت نکاه کن ببین طلا در عرض ۵ ماه چقدر افزایش داشته 

یعنی دلار بعد عید میشه صد تومن؟

باید بپرسی از طلا فروشی یا اطراف نزدیکت امیدمون برا کاهش طلا که لیا بشه ۵ م دیگه تو خواب الان دلار نگا نکردم سد بود ۹۰  پس تو این ه نزدیک میشه ۱۰۰  اسی من نمیگم دلار بخر یا چیکار کن ولی بیدار باش طلا ۸ ۹ میلیونی هم کفته شده 

باید بپرسی از طلا فروشی یا اطراف نزدیکت امیدمون برا کاهش طلا که لیا بشه ۵ م دیگه تو خواب الان دلار ن ...

کاش اونقد داشتم بتونم ۶ ۷ گرم طلا بخرم 

ولی کلا پولم ده تومنه . نمیدونم بدمش یه گرمو نیم طلا یا صد دلاری بگیرم باهاش

کاش اونقد داشتم بتونم ۶ ۷ گرم طلا بخرم ولی کلا پولم ده تومنه . نمیدونم بدمش یه گرمو نیم طلا یا صد دل ...

وقتی این پول تبدیل به دلار با طلا میکنی باید دیگه چسم ببندی فک کنی این پول نیست باید خداقل یه سال صبر کنی حداقل منفعتش تو جیبیت  هر وقت پول دست اومد هرچند کوچیک طلا بخر برا یه سال بعد الان ببین خودت تو چی منفعت میکنی اونکار کن