2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
همچین مالی هم‌نبود من از سرناچاری میگم

همیشه انتخاب بین خوب و بد نیست خیلی از مواقع انتخاب بین بد و بدتر هستش متاسفانه🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هیچ وجه با این فکر خودتو آزار نده عزیزمکی گفته حتماااا باید ازدواج کرد؟به هر قیمتی که نباید ازدوا ...

از بچگی همیشه تنها بودم

خونوادع منو دوست نداشتن و تخریبم میکردن یا باخواهرام که خوشگل بودن مقایسه میشدم

الانم بزرگ شدم هیچ دوستی ندارم

اونایی هم که هستن بیشتر بخاطر منافعشونه که باهام در ارتباطن

خیلی احساس تنهایی میکنم 

هیچ کس نمیدونه دارم مچاله میشم

از بچگی همیشه تنها بودمخونوادع منو دوست نداشتن و تخریبم میکردن یا باخواهرام که خوشگل بودن مقایسه میش ...

بمیرم واقعا خیلی سخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی خودت باید برای حال خوبت تلاش کنی

بیشتر تو اجتماع باش، درس بخون و...

فقط به فکر پیشرفت خودت باش

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

عزیزمممم سنتون که خیلی خوب و مناسبه فرصتم برای ازدواج زیاده گفتم حالا چند سالتونه

برای منی که خواستگار نداشتم‌و از نظر دیگران زیبا نیستم امیدی نیست

همه‌میگن فلانی چه باکمالاته چه بادرک‌و فهمه‌اما چون زیبا نیستم‌مورد پسند قرار نمیگیرم وگرنه دلیلی نداره هرکی میاد میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

بمیرم واقعا خیلی سخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ولی خودت باید برای حال خوبت تلاش کنیبیشتر تو اجتماع باش، درس بخو ...

خدانکنه

من همش تو چشمم

همه از خوبیام میگن وتعریف و تمجید میکنن‌ولی میگم‌که‌چهره فوق معمولی دارم

همیشه انتخاب بین خوب و بد نیست خیلی از مواقع انتخاب بین بد و بدتر هستش متاسفانه🙂

این همه برای زندگی خوب تلاش کن  بعداز ناراحتی خودت اشکاتو پاک کن خودت پشت و پناه خودت باش با غرور زندگی کن ولی آخرش باهات کاری کنن که مجبور بشی از خودت متنفر بشی

برای منی که خواستگار نداشتم‌و از نظر دیگران زیبا نیستم امیدی نیستهمه‌میگن فلانی چه باکمالاته چه بادر ...

نزن این حرفو عزیزم

مطمئنم خیلی هم قشنگی فقط چون از بچگی با بقیه خواهرات مقایسه شدی الان اعتماد به نفست اومده پایین

انقدر به این موضوع فکر نکن چون ناخودآگاه جذبش میکنی و برای خواستگاری بعدیتم همین اتفاق میوفته

دیشب یه جایی خوندم که خانمه میگفت من همش با خودم میگفتم که هیچ آدم حسابی و خوشگلی خواستگاری من نمیاد و دقیقاااا همین اتفاقم براش افتاده بود همه خوایتگاراش کچل و چاق و قد کوتاه... تا اینکه با قانون جذب آشنا شده بود و فهمیده بود انقدر به این موضوع فکر میکرده ناخودآگاه جذب میکرده این افراد رو...

شما هم الان همینطوری شدی، خواااااهش میکنم انقدر خودتو کم ارزش فرض نکن، خودتو دوست داشته باش، به خودت اهمیت بده، قبل از همه خودت عاشق خودت باش

۲۱ روز سوره طاها رو هم بخون به نیت یه ازدواج خوب و موفق، شنیدم خیلی جوابه

امیدوارم هرچی به صلاحه براتون پیش بیاد

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

این همه برای زندگی خوب تلاش کن بعداز ناراحتی خودت اشکاتو پاک کن خودت پشت و پناه خودت باش با غرور زن ...

زندگی فقط از دور قشنگه از نزدیک کابوس هستش😮‍💨

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
این همه برای زندگی خوب تلاش کن بعداز ناراحتی خودت اشکاتو پاک کن خودت پشت و پناه خودت باش با غرور زن ...

تو چه میدانی درد من از چیست که هر چه میخورم از خودیست😮‍💨

نزن این حرفو عزیزممطمئنم خیلی هم قشنگی فقط چون از بچگی با بقیه خواهرات مقایسه شدی الان اعتماد به نفس ...

۲ساله با اقوام نزدیکم قطع رابطه کردم ولی خب نمیتونم به کل باهمه کات کنم

به خودم قول دادم رو‌پای خودم‌ بایستم برای افتخار نامم تلاش کنم

فقط در همین حالت میتونم سرمو بالا بگیرم‌دوباره برگردم تو جمع فامیل چون همه منو به اصطلاح خودشون ترشیده میدونن وترحم میکنن