2777
2789
عنوان

لكه بيني

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست
من روزي ٢تا شياف و كلي قرص ميخورم يه روز در ميون هم امپول پروژسترون ميزنم هم خودم از اين وضعيت افسرد ...

به نظر من خودخواهیه شوهر من اصلا هیچ حرفی از رابطه نمیزنه خیلی درک میکنه بچت مهم تره بهش بگو تحمل کنه 

من روزي ٢تا شياف و كلي قرص ميخورم يه روز در ميون هم امپول پروژسترون ميزنم هم خودم از اين وضعيت افسرد ...

عزیزم باید تحمل کنین دیگه والا شوهر من بخاطر خون ریزیه من و نینی ناراحت بود بیچاره الانم میگه تو و نینی سالم باشین اذیت نشین ولی نزدیکی نباشه من خیلی اذیت شدم هم از لحاظ روحی هم جسمی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما ببخشید استراحت مطلق یعنی چجوری من احتمالا اگه بارداربشم باید استراحت مطلق بشم چون دوتاسقط داش ...

استراحت مطلق من اینجوری...صبح تا شب  تو رخت خوابم..اکثرا به پهلو میخوابم و یه بالش بین پاهام..فقط برای دستشویی بلند میشم اونم آروم و فرنگی...نزدیکی ممنوع..ارضا و تحریک ممنوع...همه جیز ممنوع فقط باید بخوابم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مشکلت چیه؟

يهو ازم خون ابه اومد ولي نه خيلي سريع رفتم سونو گفت همه چيزت خوبه و طبيعي فقط دكتر گفت بيشتر استراحت كن ديگه فقط شياف داد منم يه هفته لكه بيني داشتم يهو باز كلي خون قرمز اومد باز رفتم سونو گفت هماتو هس الانم شدم استراحتتتت مطلق با كلي قرص و امپول نميدونمم تا كي ادامه داره ولي كلي لاغر شدمو بي انگيزه

خداروشکر عزیزم..نگران نباش..منم مطلقم😕😕

اخی عزیزم انشالا زود خوب بشی میدونم خیلی سخته منکه داغون شدم  اون دو ماه از بس تو خونه مونده بودم هنگ بودم فقط برا دکتر بیرون میرفتم الانم هفته ای یه بار بیشتر بیرون نمیرم همش مراقبم 😕

خانوما ببخشید استراحت مطلق یعنی چجوری من احتمالا اگه بارداربشم باید استراحت مطلق بشم چون دوتاسقط داش ...

بله فقط برای توالت باید بلند بشی 

بارداری دومت استراحت مطلق نبودی ؟؟

يهو ازم خون ابه اومد ولي نه خيلي سريع رفتم سونو گفت همه چيزت خوبه و طبيعي فقط دكتر گفت بيشتر استراحت ...

مثل منی...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخی عزیزم انشالا زود خوب بشی میدونم خیلی سخته منکه داغون شدم  اون دو ماه از بس تو خونه مونده بو ...

منم تا ان تی باید صبر کنم..کاش هم جفتم بالا رفته باشه هم هماتوم جذب شده باشه..خیلی غمگین شده روزام..شهر غریبم هیچ کسم ندارم حدااقل کنارم باشه روزام بگذره😢

استراحت مطلق من اینجوری...صبح تا شب  تو رخت خوابم..اکثرا به پهلو میخوابم و یه بالش بین پاهام..ف ...

گیسو جون خوشبحالت که یکی هست پیشت باشه من هنوز که خدا نداده ولی بده هم کسی پیشم نیست شوهرمم همش دنبال شکمشه دائم باید غذاش حاضرباشه خیلی بریز بپاش میکنه تو خونه....حالا یکی نیست به من بگه بزار بده خدا بعد نگران این چیزاباش

خداجون ممنونم ازت

استارتر بخاطر هماتومت آب خیلی بخور..خیلی مفیده..حرکاتت آروم باشه ..یهویی نباشه...ایشالله زودتر خوب میشی

گیسو جون خوشبحالت که یکی هست پیشت باشه من هنوز که خدا نداده ولی بده هم کسی پیشم نیست شوهرمم همش دنبا ...

هیچ کس و ندارم منم و شوهرم...هم مرد بیرونه هم خانوم خونه..میبینمش دلم خون میشه😢😭😭😭

منم تا ان تی باید صبر کنم..کاش هم جفتم بالا رفته باشه هم هماتوم جذب شده باشه..خیلی غمگین شده روزام.. ...

😢😢😢فدات بشم واای خیلی سخته من اون موقع که استراحت مطلق بودم مامانمم سر کار میرفت نمیتونست بیاد همش تنها بودم شوهرمم بیچاره فکرش میموند پیش من از سر کارکه رسید بغلش میکردم فقط گریه میکردم دلم میپوکید از تنهایی افسرده شده بودم رسما😭😭😭😭یک دقیقه نزدیک یه روز طول میکشید تو نظرم وای 😭😭😭

گیسو جون خوشبحالت که یکی هست پیشت باشه من هنوز که خدا نداده ولی بده هم کسی پیشم نیست شوهرمم همش دنبا ...

ایشالله شوهرت درک میکنه اون موقع😘😘خدا ایشالله بچه بهت بده ولی اینقد بارداریت راحت باشه که از دیوار راست بری بالا😗😘😘😘😘