2777
2789

ببخشین هعی تایپک میزنم ببینید اگه خرداد  همه درسارو ۲۰ بگیرم تجربی میارم؟ با اینکه هفتم و هشتم ریاضیو ۱۰ و ۷.۲۵ شدم  خوب شدم بقیه درسارو

نمیخوندم اگه میخوندم این نمیشدم   ترم ۱  نهم ۱۸.۷۵ شدم ریاضیو حالا جبران میکنم برای ترم دوم 

میارم؟  حتی ب؟

تروخدا بگین خرداد تمام درسارو ۲۰ بگیرم تجربی میارممم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رشته های نظری خبری نیست

هر کسی می‌ره تجربی پزشک و پرستار نمیشه

نمیگم اشتباهه ولی باید خیلیی بخونی منم یک زمانی مثل شما دغدغه ام هدایت تحصیلی بود اما الان میفهمم چقدر باید پشتکار داشته باشی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

عزیزم رشته های نظری خبری نیستهر کسی می‌ره تجربی پزشک و پرستار نمیشهنمیگم اشتباهه ولی باید خیلیی بخون ...

اره میدونم خیلی سخته خیلی پشتکار میخواد ولی حس میکنم اگه تجربی نرم  دیونه میشم😑😑😑 

حالا بنظرت تجربی میارم؟ الف یاب؟

من  خیلی تو زندگیم سختی کشیدم تنها راه نجات پیدا کردنم اینکه درس بخونم تو رشته ی خوب هرچقدرم سخت باشه  به جون میخرم😑  فقط سه سال دهم یازدهم دوازدهم خیلی سخته بعد برای دانشگاه اسونتر میشه نه؟

اره میدونم خیلی سخته خیلی پشتکار میخواد ولی حس میکنم اگه تجربی نرم دیونه میشم😑😑😑 حالا بنظرت تجر ...

اگر معدلت خوب بشه شاید الویت ب بیاری

حالا شما تلاشتو بکن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

2790
2778
2791
2779
2792