2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 36 پست
با بقیه استادا داشتین تا حالا ،به نظرتون اونا چطور بودن؟

با فراهانی داشتم بخشی که حفظیاته یا مفهومه رو خوب میگفت مسائلش بد نیست ولی احساس میکنم مسائل هادیان بهتره
احساس میکنم بعد یه مدت از جیغ جیغ های فراهانی خسته میشم

کاربر اقا هستم 

با فراهانی داشتم بخشی که حفظیاته یا مفهومه رو خوب میگفت مسائلش بد نیست ولی احساس میکنم مسائل هادیان ...

مفهومو اگه خودتون میتونید از روی کتاب و درسنامه در حد صد اکی بشین ،هادیان که همون اولم گفتم ،ولی باید خودتون در کنارش  کتابا کار کنید (: 

ولی اگ میدونین عکسش راحت ترین و مسائل راحت تر میتونید تحلیل کنید با درسنامه ها خب فراهانی دیگه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفهومو اگه خودتون میتونید از روی کتاب و درسنامه در حد صد اکی بشین ،هادیان که همون اولم گفتم ،ولی بای ...

مفهمومو میتونم از رو درسنامه بخونم ولی اگه بخوام درسنامه بخونم چرا کلاس بگیرم
البته که خودش یه جزوه داره مسائل یکی مفاهیم ولی خب دو دستگی میشه و قاطی میکنم

کاربر اقا هستم 

مفهمومو میتونم از رو درسنامه بخونم ولی اگه بخوام درسنامه بخونم چرا کلاس بگیرمالبته که خودش یه جزوه د ...

بالاخره که درسنامه رو باید بخونید چون استاد نمیرسه همه مطالب حفظیات و یه سری به قول خودشون چرت و پرتا که تو کنکور میاد و توضیح بده .منظورم در همین حده .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊