2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست

چهله صوت بقره رو تو خونه ات یا اتاقت وقتایی ک خودتم توش هستی پخش کن حتما حتما ب امید خدا و زیر سایه کلام خدا خوب میشی اما عزیزم هروز تا چهل روز فاصله نیفته 

مثلا صب ساعت ۶ یا موقع نماز صوتش رو بزار بالای سرت بعد بخواب وقتایی ک خودتم باشی حتما اما خب معجزه هست توی نت هست سریع خوانی ( تحدیر) سوره بقره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهله صوت بقره رو تو خونه ات یا اتاقت وقتایی ک خودتم توش هستی پخش کن حتما حتما ب امید خدا و زیر سایه ...

ممنونم🙏

به نظرتون با هندزفری هم میشه گوش داد؟

من واقعا سالهاست سر این قضیه دارم عذاب میکشم و الانم داره شدیدتر میشه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
ممنونم🙏به نظرتون با هندزفری هم میشه گوش داد؟من واقعا سالهاست سر این قضیه دارم عذاب میکشم و الانم دا ...

بخدا ب لطف خدا معجزه میکنه برات 

عزیزم تبلیغ ک نیست و چیز مادی هم ب من نمیرسه اما خب دوس دارم بدونی معجزه کتاب خدا رو 

حتماااا این کار رو ک گفتم انجام بده ب امید خدا خوبه خوب میشی 

بخدا ب لطف خدا معجزه میکنه برات عزیزم تبلیغ ک نیست و چیز مادی هم ب من نمیرسه اما خب دوس دارم بدونی م ...

متشکرم🤍

خواهش میکنم در ضمن چهله بقره برا حاجت ها محال دیگ هم الحمدالله جواب میده اگ خواستی امتحان کن 😍😍😍

مرسی که وقت گذاشتید سعی میکنم امتحانش کنم🤍