2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزمکسی نمیاد کمکت؟

نه کسی نیست البته شوهرم جمعه ها کمک میکنه .ولی خب بیشتر کارها گردن خودمه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عیدم تموم میشه اگ زیاد کثیف نیستن خودتو اذیت نکن

نه اذیت نمیکنم میخوام امشب برنامه بنویسم هر شب دو ساعت انجام بدم عجله ندارم .چون فایده هم نداره دخترم از اونور هی میریزه 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه اذیت نمیکنم میخوام امشب برنامه بنویسم هر شب دو ساعت انجام بدم عجله ندارم .چون فایده هم نداره دختر ...

جلوشو بگیرین😁عزیزم

مگ چند وقتشه؟

موقع بازی یچیزی پهن کن که روش بشینه بازی کنه

جلوشو بگیرین😁عزیزممگ چند وقتشه؟موقع بازی یچیزی پهن کن که روش بشینه بازی کنه

وای خیلی شلوغه.سه سال و ۸ماهشه.به خدا همین امروز با کمک شوهرم خونه رو دسته گل کردیم الان کلی وسیله ریخته وسط.بچه است نمیشه زیاد هم جلوشو گرفت طفلی تنهاست

وای خیلی شلوغه.سه سال و ۸ماهشه.به خدا همین امروز با کمک شوهرم خونه رو دسته گل کردیم الان کلی وسیله ر ...

بازم خداروشکر شوهرت کمکته

خیلی کم گیر میاد شوهر کمک کنه😁😅

بازم خداروشکر شوهرت کمکتهخیلی کم گیر میاد شوهر کمک کنه😁😅

نه اتفاقا شوهرم زیاد کمک نمیکنه چون سرکاره.الانم سرکار هست امشب که دو و نیم نصف شب میاد خونه.

نه اتفاقا شوهرم زیاد کمک نمیکنه چون سرکاره.الانم سرکار هست امشب که دو و نیم نصف شب میاد خونه.

شوهر منم گه گاهی کمک میده 

ولی خب تو جا به جایی وسایل خونه خوبه بنظرم نباید زیاد توقع داشته باشیم😁😅

شوهر منم گه گاهی کمک میده ولی خب تو جا به جایی وسایل خونه خوبه بنظرم نباید زیاد توقع داشته باشیم😁😅

خدا نگهدارشون باشه.دیگه اونا هم سرکارن واقعا سخته