2777
2789
عنوان

دیوار پولمون رو خورد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 23 پست
اونا ایقد خبره ن کسی ک این کارا میکنه با برنامه ریزی

حالا ضرر که نکرده اولین اقدام همینه ولی اگه ۲۴ ساعت بگذره و شکایت کنن هم حساب بسته نمیشه هم پروسه طولانی که آیا بشه یا نشه

شوهر منم ۲ میلیون بیعانه داد واسه یه وسیله.بعد آدرس یه شهر دور افتاده رو داد که ۴ ساعت فاصله داشت با ما.شوهرم تا رفت اون شهر بهش زنگ زد آدرس خونه ش رو هم داد و به اون آدرس که رفت دیگه گوشیش خاموش بود .و هیچوقت دیگه جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شماره هم مال خودش نیست 

گوشی مادرشوهرم دزدیدن با شمارش آگهی تو دیوار گذاشته بودن طرف گول خورده بود۱۰, میلیون بیعانه داده بود پولش رفت 

دم به دم در همه دم برگل رخسار محمد آخرین برج ولایت بر علی شیر خدا ساقی کوثر صلوات🌹🌹🌹
حالا ضرر که نکرده اولین اقدام همینه ولی اگه ۲۴ ساعت بگذره و شکایت کنن هم حساب بسته نمیشه هم پروسه طو ...

ققط  تو این گرونی امیدوارم پولشون بیاد دستشون خیلی سخت

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

من ی دفعه شوهرم گوشی خربد اورد دیدیم ریجستری ندارع مرده گوشی خاموش کرد

این مرده از شانس ما مخاطبینش کپی کردع بود تو گوشی نمیدونم دستش خوردع بود چیشدع بود منم نشستم ب تک تک مخاطبینش زنگ زدم گقتم این اقا پول مارو خورده گوشی بد داده بمون تا شماره خونه مادزشم یکی از مخاطیبنش داد یم زنگ زدم بهش😂😂😂 خودش زنگ زد کقتم تازع مصف مخاطبینت گقت ابروم بردی گقتم پول من بدع پول زد بزام😂😂😂😂

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
2790
2778
2791
2779
2792