2789
عنوان

خرگوش لوپ

| مشاهده متن کامل بحث + 13113 بازدید | 76 پست
الهی😂😂😂😂 حیوونا عالین فقط این وابستگیه بده😞

خیلی😔اینقدر گریه کردم حالم بهم خورد😢😢😢

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من بچگیم از این جوجه زردا داشتم.داداش کوچیکم خفشون میکرد😭😭😭😭😭

منم داشتم کلاغ خوردشون😔😔😔

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی😔اینقدر گریه کردم حالم بهم خورد😢😢😢

اول و آخر میمیرن دیگه😞با این روحیه چیزی نخر

منم بخاطر همین دیگه چیزی نخریدم..

ولی دخترم بزرگتر بشه پرنده میخرم،خوبه،انرژی مثبت دارن

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
😐دختر تو ک همه چی داشتی. سنجاب منجاب بگیر😂

آره فقط مونده گوریل و میمون و مار بیارم دیگه😆😆😆😆😆😆

اول و آخر میمیرن دیگه😞با این روحیه چیزی نخر منم بخاطر همین دیگه چیزی نخریدم.. ولی دخترم بزرگتر بش ...

شوهرمم میگه دیگه برات چیزی نمیخرم جنبه نداری😑😑😑😑😁😁😁😁😁خیلی تنهام حوصلم سر میره با مینام که نمیشه بازی کنی😐😐😐😘😘😘😘😍😍😍😍

شوهرمم میگه دیگه برات چیزی نمیخرم جنبه نداری😑😑😑😑😁😁😁😁😁خیلی تنهام حوصلم سر میره با مینام که ن ...

آره حق داری،منم بچه دار شدم وگرنه حوصلم سر میرفت

توهم نی نی بیار😍😍

آره حق داری،منم بچه دار شدم وگرنه حوصلم سر میرفت توهم نی نی بیار😍😍

خدا نگهدارش باشه😍😍😍شوهرم بچه دوست نداره😐😐😐😐

اخی😔حیوانات خونگی خیلی وابستگی میارن... یه دونه میخری؟ ببین عزیزم خرگوش کثیف کاریش با همستر قابل ...

بستگی داره چقدر حیوون دوست باشی بنظرم چون من تنهام میخوام خرگوش بگیرم

بستگی داره چقدر حیوون دوست باشی بنظرم چون من تنهام میخوام خرگوش بگیرم

بدتر عزیزم وقتی تنها هستی خرگوش نخر

عمر خرگوش نسبتا کمه و وابستگی شدید داره

بنظرم پرنده یا چیز دیگه ای بخر

من از بچگی تجربه داشتن خرگوش دارم توصیه میکنم تنهایی نخر بعدش اذیت میشی

من خرگوش لوپ نداشتم خرگوش معمولی داشتم،کلا نگهداری از خرگوش دردسر داره مخصوصا تو آپارتمان اگه خونه ...

ببخشید چه دردسری ؟ خرگوش اگه براش وقت گذاشته بشه جای دستشویی رو هم یاد میگیره

ببخشید چه دردسری ؟ خرگوش اگه براش وقت گذاشته بشه جای دستشویی رو هم یاد میگیره

خرگوش رسیدگی مداوم میخواد

تو آپارتمان نباید بمونن

خرگوش باید تو باغ و حیاط باشه نه قفس و آپارتمان و چهاردیواری

من سالها خرگوش داشتم و دارم بلدم چیکار کنم عزیزم

اما دو ماه تو آپارتمان نگهش داشتم فهمیدم چقدر اشتباه کردم،بردم تو باغ از این رو به اون رو شد شروه کرد به حفر تونل و بازیگوشی

جای خرگوش تو آپارتمان نیست که بخواد جای دستشویی رو یاد بگیره،طبیعیت خرگوش احتیاج به فضای آزاد داره

خرگوش رسیدگی مداوم میخواد تو آپارتمان نباید بمونن خرگوش باید تو باغ و حیاط باشه نه قفس و آپارتمان ...

بله من قصد توهین نداشتم و ندادم خب باید بهش رسیدگی شه

ولی بعضی خرگوش ها هستن که اگه مکان خوبی براشون در اختیار بزارین میتونن راحت زندگی کنن و راضی راضی میشن

مثل خرگوش لوپ

که باید تو خونه باشه و نمیشه تو حیاط نگهش داشت

قبلا یکی از فامیلامون تو مهدکودک کار میکرد ، یه روز یه خرگوش آوردن اون خرگوشو وقتی سایه بود گذاشت تو حیاط و رفت سر کلاسش

بعد کم کم سایه ناپدید شد و آفتاب اومد

وقتی کلاس تموم شد و اومد بیرون دید خرگوش مرده

حالا غیر از این من تو سایت متخصص هم دیدم که میگه خرگوش نباید تو حیاط نگهداری شه و باید داخل خونه باشه

البته بعضی خرگوش ها مثل خرگوش های لوپ و مینی لوپ و ...

همستر عمرش کمه فندوقم دقیقا هفته پیش مرد😢😢😢😢

آره متسفانه همستر ها عمرشون خیلی کمه 😔

1 سال عمر میکنن

نهایتا اگه خیلی خوب ازشون نگهداری شه 2 سال 

البته بعضی نژاد هاشون ممکنه بیشتر هم عمر کنن چون همین چند روز پیش خوندم یه نوع همستر رو میگفت 4 سال عمر میکرد 😐

ولی خب همین چند نوع از معروف ترین همستر های خانگی که نگه میدارن عمر خیلی خیلی کوتاهی دارن 💔

دوست منم همستر داره امیدوارم خیلی بهش وابسته نشه چون عمر همستر ها تو یک چشم بر هم زدن تموم میشه 😭