2777
2789

داره بارون میزنه انگار این روز روشنه برام خیلی حس عجیبی دارم ارامش دارم

براتون دعا میکنم زیر بارون انگار که این بارون توی قلبم میزنه نمیدونم چطور بگم خدایا شکرت

خوشحالم که فردا نیمه شعبانه تولد عزیزدلمونه شاید خوشحالی این بارون بخاطر تولدشه

دعا کنیم زودتر غریب فاطمه س بیاد

برای همتون زیر این بارون خوب خدا دعا میکنم🩵💚

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دعا کنید برام خیلی محتاج دعام دعا کنید دعا کنید لطفا 

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

یا نرجس خاتون

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

به نیتت پاشدم همین الان زیر بارون برات دعا کردم دوست گلم

ممنونم مهربونم حاجت روا باشی سرنمازات منم دعا کن اسمم فاطمه هست 

خیلی نیاز به معجزه دارم خییلی 

انشاالله خیر و خوبی دعایی که برا دیگران کردی دوبرابرش به خودت برمیگرده مهربون♥️هروقت حس دعا داشتی ،م ...

ممنونم از دعای قشنگت دوست گلم

اول از همه برای همتون دعا میکنم چه کسی بگه یا نگه 😍🌺