2777
2789
دندون درد شدید

مخلوط کندر و نمک

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا بچه شیر خوار دارم 

سرشونو شستم خوابوندم 

نهار فردا رو پختم .ظرفارو شستم خونه رو تمیز کردم لباسارو انداختم لباسشویی پهن کردم خونه رو گردگیری کردم خودمم حموم رفتم الانم بهشون شیر میدم معلوم نیس کی بکپم🥴

همش صداهای ناجور به گوشم میرسه

تویه تایپکی یه چیزی گفتم یهو صدنفر ریختن سرم داشتم یکی یکی جوابشونو میدادم‌یهو دیدم زدن تایپکو تعطیل کردن

دارم حررررصصصصم میخورماااا😂دوس دارم‌ببینم‌چی گفته بودن و جوابشونو میدادم

خیلی بده وسط بحث و صحبت یهو تایپکو میترکونن😑

ذوق عروسی پنجشنبه خواهرم و پسر خالمم دارم که دیگه اصلا خوابم نمیره

به خواهرت بگو فردا رو خوب استراحت کنه تا روز قسنگشو ب خوبی پست سر بذارع 

خستگی اذیت کننده است

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
دوتا بچه شیر خوار دارم سرشونو شستم خوابوندم نهار فردا رو پختم .ظرفارو شستم خونه رو تمیز کردم لباسارو ...

ای خدا خسته نباشی😃

اعصابم سر بی پولیم خوره یه گوشی درست حسابی هم ندارم گوشیم حافظه اش 99 درصد شدههه هیچ عکس و فیلمی نمی ...

دقیقا عین شرایط من

من تازه شنبه میخوام‌برم‌یه جاواسه کار صحبت کنم

دقیقا عین شرایط منمن تازه شنبه میخوام‌برم‌یه جاواسه کار صحبت کنم

من یه جایی پیدا کردم ولی میترسم برم مصاحبه آخرماه پولمو ندن...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
قربونت عزیزم ولی خسته ام واقعا خسته امممممبچه شیر به شیر خیلیبیی سخته

خواهرشوهر منم همش از سختی هاش میگ 

ولی میگذره😃هزار ماشالا مامان زرنگی مث تو ک سختی براش معنا نداره 

من لذت بردم از زرنگی تو کارات❤️

من یه جایی پیدا کردم ولی میترسم برم مصاحبه آخرماه پولمو ندن...

قرارداد بنویس

اگربیمه کنن مطمئن ترس

سفته بهشون نده

از بقیه ی همکارا بپرس بگو حقوق  و سروقت میدن یانه اگر مِن مِن کردن یا گفتن ممکنه تاخیر داشته باشه فرار کن

اگر مدیرت ازاول بداخلاقه و گیرالکی میده و تحقیر وتوهین میکنه هم فرار کن احتمال اینکه پولتو بخوره هم زیاده

قرارداد بنویساگربیمه کنن مطمئن ترسسفته بهشون ندهاز بقیه ی همکارا بپرس بگو حقوق و سروقت میدن یانه اگ ...

اره دقیقا....

سفته خیلی خطرناکه...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
روحیه گرفتم ازت ممنون😍😍

سرزنده باشی😍❤️

اره دقیقا....سفته خیلی خطرناکه...

اره سعی کن هیچوقت سفته ندی مگر واسه شرکت های معتبر

اگرم دادی پشت نویس کن بنویس صرفا جهت حسن انجام کار طبق قرارداد 

قردادهم‌بنویس و یه نسخه شو پیش خودت نگه دار